ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Από διάσημος ηθοποιός έγινε παγωτατζής!

Από πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Χάρι Πότερ», παγωτατζής! Ο λόγος για τον 23χρονο Ρούπερτ Γκριν ο οποίος, παρά την κολοσσιαία περιουσία που απέκτησε από τη συμμετοχή του στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, αντιστάθηκε στον πειρασμό να ξοδέψει τα χρήματά του σε αγορές υπερπολυτελών αυτοκινήτων προς εντυπωσιασμό του γυναικείου φύλου.

Αντιθέτως, προτίμησε να κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο, αγοράζοντας ένα φορτηγάκι παγωτατζή. «Η πρώτη μου φιλοδοξία ήταν να γίνω παγωτατζής, γι' αυτό και το αγόρασα» εξομολογείται ο Γκριν, ο οποίος μάλιστα οδηγεί προσωπικά το βαν. «Εχω πάντα προμήθειες σε αυτό. Εχει κανονική παγωτομηχανή και αγοράζω γλειφιτζούρια χονδρική. Δεν επιτρέπεται ωστόσο να πουλάω εμπόρευμα. Χρειάζεται ειδική άδεια γι' αυτό» λέει ο νεαρός ηθοποιός που αποφάσισε να εξοπλίσει το φορτηγάκι του όταν μια μέρα συνάντησε στον δρόμο μερικά πιτσιρίκια που τον προσέγγισαν για να αγοράσουν παγωτά. «Αποφεύγω τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όμως τον υπόλοιπο χρόνο οδηγώ στα γύρω χωριά και αν δω παιδιά να κοιτάνε το φορτηγό σαν να θέλουν παγωτό, σταματάω και τους προσφέρω δωρεάν» εξηγεί.
Το γεγονός ότι είναι αναγνωρίσιμος μέσα από τον ρόλο του Ρον Γουίσλεϊ δεν αποτελεί για εκείνον ανασταλτικό παράγοντα προκειμένου να ακολουθεί το χόμπι του. Στη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας «Χάρι Πότερ» μάλιστα, πήρε το παγωτατζίδικο στα πλατό προσφέροντας σε όλους τους συντελεστές παγωτά και γλειφιτζούρια. «Φυσικά και πέρασα μια περίοδο άγχους μετά το τέλος των ταινιών, όμως ήξερα ότι όλο αυτό θα έχει ένα τέλος κάποια στιγμή. Πλέον όμως απολαμβάνω την ελευθερία μου. Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να τριγυρίζω με το παγωτατζίδικό μου» λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: