ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Βάσω Παπανδρέου: Ο Γιώργος δεν έκανε λάθη, αλλά εγκλήματα!!!

Δυσοίωνο θεωρεί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του κινήματος, Βάσω Παπανδρέου, η οποία σε συνέντευξή της ανακοινώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Παπανδρέου, στη συνέντευξή της στη Real News που κυκλοφορεί την Κυριακή, επισημαίνει την πεποίθησή της ότι το Μνημόνιο και η οικονομική πολιτική που ακολουθείται μέχρι σήμερα δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Παράλληλα, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ασκεί δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
«Δεν πρόκειται για λάθη, αλλά για εγκλήματα» τονίζει η κυρία Παπανδρέου τονίζοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε μεν καλές προσθέσεις αλλά αυτές είχαν καταστροφικά αποτελέσματα.
Παράλληλα, η Βάσω Παπανδρέου ασκεί κριτική και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως «χειροκροτούσε περίπου σύσσωμη όταν ο Πρωθυπουργός πήγε και παραιτήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά».
Κατά την κυρία Παπανδρέου, ήταν η Νέα Δημοκρατία που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, αλλά το ΠΑΣΟΚ, όπως επισημαίνει, την αποτελείωσε.
Τέλος, για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλώνει πως είναι ένα ικανό στέλεχος αλλά έχει μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά και εκφράζει την εκτίμηση πως εγκλωβίστηκε πολιτικά μετά τον ανασχηματισμό του περασμένου Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: