ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κοντά στο μαλλιοτράβηγμα Καραβάτου Μενεγάκη - Νέες δηλώσεις

Στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, για την προ έξι μηνών αποχώρησή της από τον ALPHA, την τωρινή σχέση της με το κανάλι, αλλά και για τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη περί "κουτσομπολευτικών" μεσημεριανών εκπομπών.
Σας λείπει η δουλειά σας;

Όσο έχω προλάβει να το σκεφτώ, φυσικά μου λείπει η δουλειά μου, γιατί απομακρύνθηκα από αυτή ξαφνικά. Πέρασα από τη φάση της συνειδητοποίησης και πρέπει να βρω πάλι το κουράγιο να ασχοληθώ με αυτό.
Το συμβόλαιό σας είναι σε ισχύ;
Αυτή τη στιγμή, δεν έχω καμία σχέση με τον ALPHA.
Θα κάνετε εκπομπή με τον Κρατερό;
Σχέδια για δικά μας πράγματα κάναμε από την αρχή που γνωριστήκαμε. Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο.
Θέλετε να επιστρέψετε στην τηλεόραση;
Θα ήθελα, μετά από όλα όσα συνέβησαν, να επιστρέψω. Απλώς πιστεύω ότι η δουλειά δεν αρχ'ίζει ούτε σταματά στην τηλεόραση. Έχω στο μυαλό μου διάφορες δυνατότητες εντός -γιατί υπάρχουν συζητήσεις- αλλά και εκτός τηλεόρασης.
Πρόσφατα, έγινε μια δήλωση από την Ελένη Μενεγάκη σχετικά με τα μεσημεριανά, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις.
Μου είπαν ότι το πήρε πίσω και δεν εννοούσε εμένα. Και πραγματικά, πιστεύω ότι δεν εννοούσε κανέναν, αφού ε΄κανε μια δήλωση για αυτές τις εκπομπές που έλεγε ότι δεν είχαν πρόγραμμα. Αυτή είναι μια δήλωση που δεν αναφέρεται σε κανέναν, ούτε και σε μένα, γιατί είναι μια ανακριβής δήλωση. Οι εκπομπές αυτές ήταν τρίωρες και βεβαίως, υπήρχε πρόγραμμα. Ατελείωτες ώρες δουλειάς, για πολύ κόσμο"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: