ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Νέο βίντεο από το γιαούρτωμα στο Γιώργο Νταλάρα! – Τι είπε ο ίδιος

Ήταν στις 24 Φεβρουαρίου όταν καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, ο Γιώργος Νταλάρας μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το μνημόνιο αλλά και...για τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί απώλειας εθνικής κυριαρχίας.
Ο τραγουδιστής είπε ότι συμφωνεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρίς όμως υπερβολές. “Συμφωνώ με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας αλλά δεν υπερβάλλω” είπε χαρακτηριστικά. Αποδοκιμασίες, γιαούρτια και καφέδες δέχτηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας ο Γιώργος Νταλάρας.
Δείτε το βίντεο:


Χθες βράδυ ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Κακαούρης» στο Ίλιον, όταν ξαφνικά άρχισε να βρέχει… γιαούρτια.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλληλεγγύης την οποία έδινε, ο τραγουδιστής αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ δεν έλειψε και το γιαούρτωμα.
“Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν”, ανέφερε ο τραγουδιστής.
“Εγώ είμαι εδώ γιατί το θέλω και επειδή πιστεύω πως οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Ο καθένας πράττει και μετά κρίνει”, κατέληξε ο καλλιτέχνης, ωστόσο το οργισμένο πλήθος φώναζε “Προδότη” και “Αυτή είναι η χειρότερη κατάληξη ανθρώπου”.
Δείτε το βίντεο:

mediagate

Δεν υπάρχουν σχόλια: