ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Αυτή είναι η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο!

Είναι από τα αντικείμενα που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα έχουν την τύχη, όχι να αποκτήσουν, αλλά ούτε καν να δουν από κοντά. Και μια το να την δούμε live είναι πολύ δύσκολο, τουλάχιστον ας την δούμε από τις φωτογραφίες της.

Ο Οίκος Hermès, λοιπόν, δημιούργησε την πιο ακριβή τσάντα του κόσμου, η οποία κοστίζει… 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Καλά διαβάζετε. Γι’αυτό και αποτελεί θέμα. Γιατί κοστίζει τόσο.
Η κατασκευασμένη από ατόφιο χρυσάφι τσάντα έχει στο χερούλι της 1.160 διαμάντια και χιλιάδες πολύτιμες πέτρες, στοιχεία που σε συνδυασμό με το κροκό της σχέδιο αποτελούν ένα μικρό έργο τέχνης.
Οι φωτογραφίες της τσάντας πάντως είναι αρκετά παραπλανητικές, αφού όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του Οίκου, η τσάντα είναι εντυπωσιακά… μικρή και χωράει πολύ λίγα πράγματα. Όπως άλλωστε κάθε βραδινό τσαντάκι. Η συγκεκριμένη πάντως, λένε, ίσως να μην χωράει ούτε ένα ζευγάρι απλά γυαλιά!
«Κάναμε μια μικρή τρέλα στο συγκεκριμένο θέμα. Ισως η τσάντα να χρειάζεται και… σωματοφύλακες…» δήλωσε στους Financial Times ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Patrick Thomas, αποκαλύπτοντας ότι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εγχειρήματος συνέβαλε αποφασιστικά ο υποδηματοποιός Pierre Hardy, ο οποίος χρειάστηκε δύο χρόνια για να παρουσιάσει το τελικό αποτέλεσμα.
Mαζί με τις Birkin, οι τσάντες τύπου Kelly είναι τα δύο ακριβότερα είδη τσαντών τσε ολόκληρο τον κόσμο που κυκλοφορούν από τον Hermès. Η τσάντα θα βγει σε τέσσερις εκδόσεις, ενώ κάθε έκδοση θα παραχθεί μόλις τρεις φορές.
Να μην την χάσουμε, μόλις τελειώσουμε με τα χαράτσια και τις οικονομικές μας υποχρεώσεις θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε...
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: