ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Δύο προτάσεις νόμων για τη μείωση των τιμών συνυπέγραψε ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θ. Χαντάβας.

Δύο προτάσεις νόμων για τη μείωση των τιμών κατέθεσαν τριάντα δύο (32) Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητοι, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών τους για λήψη ισοδύναμων κοινωνικών μέτρων.
Η πρώτη πρόταση νόμου, αφορά στην οργάνωση της συνεργασίας παραγωγών και καταναλωτών, στη σήμανση ελληνικών προϊόντων και διατάξεις ρύθμισης της αγοράς για τα βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Η δεύτερη πρόταση, έχει ως στόχο το κλείσιμο της «ψαλίδας» των τιμών από τον παραγωγό στον καταναλωτή, την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και την ενίσχυση των παραγωγικών τομέων της οικονομίας μας, με βάση και τις ανάγκες των καταναλωτών.
Τις προτάσεις νόμων υπογράφουν επίσης οι: Ροδούλα Ζήση, Β. Αλεξανδρίδου, Π. Αντωνακόπουλος, Ιω. Βαλυράκης, Β. Γιουματζίδης, Αγγ. Γκερέκου, Ευ. Δαμιανάκης, Ι. Διαμαντίδης, Σ. Εμμινίδης, Ν. Ζωίδης, Μ. Θεοχάρη, Ευ. Κουρουπάκη, Ευ. Κουτμερίδης, Α. Νταλάρα, Μ. Παντούλας, Αθ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαθανάση, Ευ. Παπαχρήστος, Φρ. Παρασύρης, Μ. Σκραφνάκη, Αγγ. Τόλκας, Μ. Τζελέπης, Ελ. Τσιαούση, Δ. Τσιρώνης, Ν. Τσώνης, Αικ. Φαρμάκη, Γ. Φραγγίδης, και Γ. Χαραλαμπόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: