ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Άναψε Πυρσό στη κορυφή! (Φωτορεπορτάζ)

 
Σ’ ένα πολύ ωραίο ματς, με 7 γκολ, δυο δοκάρια και πάρα πολλές φάσεις, η Νάουσα «καθάρισε» στην επανάληψη το ματς με τον Πυρσό Γρεβενών, νικώντας με 5-2 και έπιασε την κορυφή της βαθμολογίας στον τρίτο όμιλο της Δ Εθνικής.
Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου ξεκίνησε κάπως νωθρά το ματς στα πρώτα λεπτά, στη συνέχεια όμως δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε δυο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.  Ο Πυρσός σε μια από τις λίγες ευκαιρίες στην περιοχή κατάφερε να κερδίσει ανύπαρκτο πέναλτι και να προηγηθεί με 0-1.  Η Νάουσα προσπάθησε να ισοφαρίσει και την εκπνοή  του παιχνιδιού ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Αλεξανδρή, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες παικτών και φιλάθλων της Νάουσας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και τα κατάφερε. Παίζοντας έξυπνα και κυρίως ψύχραιμα πέτυχε δυο γκολ με τον Αδάμο Βλαχοδήμο αλλά ο Πυρσός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Ακόμη και μετά την ισοφάριση όμως η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, έδειξε ωριμότητα και με τον
ταχύτατο Πασιαλή, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε πλάγια και δεξιά (σωστή κίνηση του προπονητή της Νάουσας, όπως και η είσοδος του Λίνου Αργυρίου), κατάφερε να φθάσει στην εντυπωσιακή νίκη με 5-2.
Εντυπωσίασαν με την απόδοση τους για τη Νάουσα, οι Πασιαλής, Αδάμoς Βλαχοδήμος, Πετρίδης, Καραλιόπουλος, Περηφανόπουλος και Λ. Αργυρίου, ενώ για τον Πυρσό ξεχώρισαν οι Αλυσανδράτος, Μπλάντος, Κοτσατίσογλου, Μπούκας και Δούμας.
Κακή η διαιτησία του Τρακαλιανή, ο οποίος τα έκανε θάλασσα στο πρώτο ημίχρονο, σφυρίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι στη Νάουσα, ενώ δεν έδωσε χέρι – πέναλτι για τη Νάουσα στα τελευταία λεπτά του πρώτου 45λεπτου. Στην επανάληψη βελτιώθηκε, ενώ είχε βοηθούς τους Γάδο και Κρυώνα (Σύνδεσμος Σερρών)
Φάσεις και γκολ

2΄Εκτέλεση φάουλ  με το αριστερό η μπάλα άουτ.’
7΄Σέντρα Περηφανόπουλου, ο Πασιαλής στριφογύρισε, σούταρε αλλά ο Αλυσανδράτος μπλόκαρε.
8΄ Στην κόντρα η Νάουσα, ο Καραλιόπουλος τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πυρσού.
9’ Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Καραλιόπουλου, κεφαλιά του Πίτου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πυρσού.
10΄ Ωραία ατομική προσπάθεια του Μπλάντου, που σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ.
18΄ Σέντρα του Καραλιόπουλου από αριστερά, κεφαλιά του Βλαχοδήμου η μπάλα άουτ.
20΄ Σέντρα του Αλεξανδρή, παράλληλα προς την εστία της Νάουσας, ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή την μπάλα.
28΄ Σέντρα σουτ του Μπούκα, απέκρουσε με υπερένταση ο Παπαδόπουλος
32΄ Μαρκάρισμα του Πίτου στον Μπλάντο και ο διαιτητής σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι για τον Πυρσό, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών της Νάουσας.
33 Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπούκας 0-1 για τον Πυρσό.
34΄ Κεφαλιά του Περηφανόπουλου η μπάλα στο δοκάρι του Αλυσανδράτου.
41΄ Ανάποδο ψαλίδι του Περηφανόπουλου μπλόκαρε ο Αλυσανδράτος.
45 Χέρι του Αλεξανδρή, μέσα στην περιοχή ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία παικτών και του κόσμου.
46’ Σέντρα του Πασιαλή από δεξιά, κεφαλιά του Αδάμου Βλαχοδήμου και 1-1 για τη Νάουσα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
52΄ Κόρνερ του Καραλιόπουλου από αριστερά κεφαλιά του Αδ. Βλαχοδήμου η μπάλα άουτ.
55’ Ο Πασιαλής από πλάγια θέση και δεξιά έκανε ωραία σέντρα, κεφαλιά του Καραλιόπουλου και σωτήρια απόκρουση του Αλυσανδράτου.
57’ Νέα προσπάθεια του Πασιαλή από δεξιά σούταρε, απέκρουσε ο Αλυσανδράτος και ο επερχόμενος Αδάμος Βλαχοδήμος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το δεύτερο της Νάουσας (2-1).
61’ Στην αντεπίθεση ο Πυρσός Γρεβενών, ο Δούμας φεύγει πίσω από την άμυνα της Νάουσας σούταρε, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, πήρε όμως το ριμπάουντ και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε  2-2 για τον Πυρσό.
66΄ Σέντρα του Τσίλη από δεξιά, κεφαλιά του Καραλιόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Πυρσού, νέο σουτ του Περηφανόπουλου και νέα απόκρουση του Αλυσανδράτου.
74΄Σέντρα του Πετρίδη, καθαρό χέρι του Μπούκα  και πέναλτι για τη Νάουσα, με τον παίκτη του Πυρσού να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και τον Πυρσό να μένει με δέκα παίκτες.
75΄ Το πέναλτι εκτελεί ο Καραλιόπουλος σκοράρει αλλά ο διαιτητής δίνει επανάληψη. Δεύτερη επανάληψη από τον Καραλιόπουλο, που σκοράρει ξανά και κάνει το 3-2 για τη Νάουσα.
78΄ Αντεπίθεση της Νάουσας με τον ταχύτατο Πασιαλή να περνάει και τον τερματοφύλακα του Πυρσού και να σκοράρει σε κενή εστία (4-2).
92΄ Ο Πασιαλής έκλεψε τη μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Πυρσού και διαμόρφωσε το τελικό 5-2 για τη Νάουσα.
Νάουσα: Παπαδόπουλος, Τσίλης, Αργυρίου Γρ., Πέϊκος (82’ Ζούρκος), Παυλίδης (46’ Αργυρίου Λ.), Πίτος, Καραλιόπουλος (85’ Τασιώνας), Πετρίδης, Πασιαλής, Βλαχοδήμος Αδ., Περηφανόπουλος.

Πυρσός Γρεβενών: Αλυσανδράτος, Τσαρτσαρής, Μπούκας, Κοτσατίσογλου, Αλεξανδρής, Γκέτσιος, Δρόμπουρας, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος (64’ Γεωργίου), Μπλάντος, Δούμας.

Δηλώσεις Βασίλη Αργυρίου
« Όπως είχα πει και μετά το παιχνίδι με τα Λευκάδια, ο Πυρσός το ματς με τον Πυρσό Γρεβενών θα ήταν πολύ δύσκολο, γιατί φοβήθηκα την χαλάρωση των παικτών μου. Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μ’ ένα αυστηρό πέναλτι, ενώ και η διαιτησία δεν ήταν καλή στα πρώτα 45 λεπτά.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν ήρεμοι, οι οδηγίες μου ήταν να δίνουμε σίγουρα τη μπάλα και αυτή μας η τακτική είχε αποτέλεσμα. Σημειώνω την πολύ καλή εμφάνιση του Λίνου που έκλεισε «τρύπες» στο  κέντρο και φυσικά την καταπληκτική εμφάνιση του Πασιαλή.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και τώρα πρέπει να νικήσουμε στον Ακρίτα Αχλάδα. Τα τελευταία 8 παιχνίδια είναι 8 τελικοί για μας και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.
Ευχαριστώ τον κόσμο που πιστεύει στην ομάδα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος».

Φωτορεπορτάζ


Διαμαρτυρίες στον διαιτητή από παίκτες της Νάουσας στην ανάπαυλα για το μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Κοτσατίσογλου




75' Ο Μέρκος Καραλιόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνει το 3-2 για τη Νάουσα

78' Ο Πασιαλής μπαίνει στην κυριολεξία με τη μπάλα στα δίχτυα (4-2)

Παρών στο γήπεδο ο Θοδωρής, ο πιο πιστός οπαδός της Νάουσας


http://naousanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: