ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μικτών - Συνθέσεις και Αποτελέσματα - ΦΩΤΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΟ
Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7/3, οι αγώνες της πρεμιέρας της β΄ φάσης των Περιφερειακών Ομάδων Παίδων και Νέων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «Good League ΟΠΑΠ», οι οποίοι συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων αλλά και σκάουτς.
Ύστερα από ένα πολύ καλό παιχνίδι στην κατηγορία Παίδων, η 1η και η 2η Περιφέρεια αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν περισσότερες ευκαιρίες να αναδειχτούν νικητές, ενώ οι γηπεδούχοι σπατάλησαν σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Στο 24’ ο Χαντζάρας είχε δοκάρι.
Στους Νέους, έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου οι Νέοι της 1ης και της 2ης Περιφέρειας, μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και αναδείχτηκαν ισόπαλοι,επίσης με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο όπου και ισοφάρισαν. Μάλιστα οι παίκτες του Πέτρου Πασσαλή έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, ενώ δεν τους δόθηκε πέναλτι στο 60' σε ανατροπή του Πολυζωίδη. Στο 54’ ο Ζυγκερίδης είχε δοκάρι.
Η 2η Περιφέρεια (ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Σερρών, ΕΠΣ Χαλκιδικής) και η
1η Περιφέρεια (ΕΠΣ Δράμας, ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκης, ΕΠΣ Καβάλας, ΕΠΣ Ξάνθης) αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Ξάνθης (παλιό).

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΩΡΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ
ΠΑΙΔΩΝ 2Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: 1
ΠΑΙΔΩΝ 1Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: 1
Σκόρερ: Καρακούτης (9’), Ψεμματάς (32’).
Οι συνθέσεις...
Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: