ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που τιμωρήθηκε με υποβιβασμό ...

Το σκάνδαλο του αιώνα ολοκληρώθηκε . Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που τιμωρήθηκε με υποβιβασμό, αφού με σημερινή απόφαση της Σουπερ Λίγκ , δεν θα υποβιβάζονται ομάδες, αλλά θα τιμωρούνται με απαγόρευση μετεγγραφών !
Αποφάσεις που ανατρέπουν όλο το σκηνικό από την ΕΠΟ!
Αν μια ομάδα δεν πάρει άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ δεν πέφτει, αλλά δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις για όλη τη σεζόν! Το μόνο που μπορεί να πάρει έιναι γηγενείς μέχρι 22 ετών!
Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πόσο στοχοποιημένος ήταν ο Ηρακλής και συντέλεσαν το έγκλημα του αιώνα. Τώρα που δεν μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά από την στιγμή που πολλές ομάδες θα έπρεπε να ακολουθησουν την πορεία του Ηρακλή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ κ.α έσπευσαν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Τώρα η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ δεν επιτάσσουν υποβιβασμούς όπως έλεγαν πέρσι. Φέτος αλλάζει κάτι; Απλά επιβεβαιώθηκαν όλοι που έλεγαν ότι ο Ηρακλής ήταν στο στόχαστρο και ήθελαν να τον διαλύσουν.
Δεν μπορούν όμως να το καταφέρουν γιατί ο Ηρακλής υπάρχει και θα υπάρχει και σύντομα θα τον βρουν όλοι μπροστά τους!
Κύριοι : Πιλάβιε, Μπιτσαξη, Γερουλάνε , Δημητρίου Μποροβήλε και όσοι πρωταγωνιστήσατε στην περσινή περιπέτεια του Ηρακλή, δώστε μια απάντηση
Τελικά θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε .....
Seleo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: