ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Το αγοροκόριτσο που στέφθηκε Μις!

Πέταξε φόρμα και αθλητικά παπούτσια και έβαλε τουαλέτα και γόβες-στιλέτο. Η Παχρίνια Πάρσονς, ένα «αγοροκόριτσο» που λατρεύει το χόκεϊ, στέφτηκε Μις Ασία της Βρετανίας, θέλοντας να αποδείξει στον πρώην φίλο της τι έχασε φεύγοντας από κοντά της.
Η 21χρονη Βρετανίδα, που κατά το ήμισυ είναι ιρανικής καταγωγής, λατρεύει τα σπορ και εκτός από το χόκεϊ, παίζει κρίκετ και ράγκμπι.
Αποφάσισε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς ελπίζοντας να κερδίσει και πάλι τον πρώην της.
Το αν αυτός θα γυρίσει, μένει να αποδειχθεί, το βέβαιο πάντως είναι πως η νεαρή κοπέλα κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της πιο όμορφης Ασιάτισσας που ζει στη Βρετανία και ένα ταξίδι στις Μπαχάμες.
Από κοριτσάκι, την Πάρσονς δεν τη γοήτευαν οι κούκλες. Προτιμούσε να παίζει κρίκετ στον κήπο του σπιτιού της. Επίσης στο ιδιωτικό σχολείο στο Μπαρθ όπου φοίτησε, την ενδιέφεραν περισσότερα τα σπορ, γι' αυτό αποφάσισε να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία του Πανεπιστημίου του Κεντ.
Κι επειδή η εμπειρία του διαγωνισμού ομορφιάς της άρεσε, τώρα επιθυμεί να μπει στις φιναλίστ για τον τίτλο ομορφιάς της Μις Μπρίστολ και της Μις Κεντ. Οποια κοπέλα κερδίσει θα συμμετάσχει μετά στον διαγωνισμό «Μις Αγγλία».
Η 21χρονη, που ζει με την οικογένειά της στο Σόμερσετ, χρησιμοποιεί τον τίτλο που έχει ήδη πάρει προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και το νοσοκομείο του Γολβερχάμπτον.
Espressonews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: