ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ριάλιτι η ζωή της οικογένειας πασίγνωστου ηθοποιού!

Σε δημόσια θέα θα βγάλει την ζωή και την οικογένειά του ο Κλιντ Ίστγουντ, προκαλώντας σάλο πριν καλά καλά ξεκινήσει η προβολή του ριάλιτι που ετοιμάζει!
Με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του, Ντίνα, αλλά και τη συμμετοχή του ίδιου του 81χρονου σταρ, ετοιμάζονται δέκα επεισόδια ανάλογα με εκείνα της οικογένειας Καρντάσιαν, που θα προβληθούν από το «Ε! Entertainment».

«Η κυρία Ιστγουντ και η παρέα της», θα λέγεται το ριάλιτι. Τον πρώτο λόγο θα έχει η σύζυγός του, ενώ εκείνος θα κάνει περιορισμένες εμφανίσεις.
Είναι που έχει και γυρίσματα για την ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται» βλέπεις…
Στο γυαλί θα δούμε και τις δύο έφηβες κόρες της οικογένειας, Μόργκαν και Φρανσέσκα, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται στο πώς τα περνάει μια φαμίλια με… χολιγουντιανό αίμα στις φλέβες της!
Η πρεμιέρα του ριάλιτι του Κλίντ Ίστγουντ θα γίνει στις 20 Μαΐου: μεταξύ άλλων, θα δούμε την οικογένεια να ταξιδεύει από το σπίτι της (στο Καρμέλ της Καλιφόρνια) στο Λος Αντζελες, μερικούς «εφηβικούς τσακωμούς» μαμάς και 15χρονης κόρης, αλλά και μια καλύτερη ματιά στη σχέση της 18χρονης κόρης με το 29χρονο αγόρι της, μέλος του συγκροτήματος της μαμάς.
Στο μεταξύ, η μαμά Ντίνα δηλώνει δεξιά και αριστερά πως η οικογένειά της είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της…
Και έπρεπε να την βγάλει στο γυαλί για να μας πείσει;
 
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: