ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο πορνοστάρ που λατρεύουν οι γυναίκες!

​Ένας πορνοστάρ, ο James Deen, είναι ο λατρεμένος των γυναικών εξαιτίας της εικόνας του… καλού παιδιού που εκπέμπει. Και αφού κατέκτησε τόσα και τόσα θηλυκά τόσο μέσα στα πλατό, όσο και εκτός, ετοιμάζεται να κατακτήσει και το Χόλυγουντ, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του συγγραφέα της «Αμερικανικής Ψύχωσης», Μπερτ Ίστον Έλις.

Ο διάσημος συγγραφέας είναι κατηγορηματικός όσον αφορά τον πρωταγωνιστή που θέλει για το φιλμ νουάρ «The Canyons», το οποίο έγραψε ο ίδιος και θα σκηνοθετήσει ο Πολ Σρέιντερ, σεναριογράφος του «Ταξιτζή» και σκηνοθέτης του «Αμέρικαν Ζίγκολο». Μάλιστα, δηλώνει θαυμαστής του James Deen (πρόκεται για επαγγελματικό ψευδώνυμο, όπως συνηθίζεται στον χώρο του πορνό). «Είναι ακριβώς ο τύπος που έψαχνα και σκεφτόμουν», λέει. «Δεν είναι ένας θερμόαιμος, υπερ-μαυρισμένος μποντιμπιλντεράς αγριάνθρωπος, αλλά ένα γλυκό παιδί που θα μπορούσες να είχες συμμαθητή στο κολέγιο».
Η βιομηχανία του πορνό στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως παραμένει ανθηρή και, σε αντίθεση με το Χόλυγουντ, δεν έχει «τραυματιστεί» με την κατάρρευση της αγοράς των DVD μετά το 2008, καθώς ξέρει να εκμεταλλεύεται σωστά το Internet. Η επίδρασή της στην ποπ κουλτούρα όλο και αυξάνεται. Πρόσφατα είδαμε στις ελληνικές αίθουσες την ταινία «Shame» με θέμα τις σεξουαλικές περιπέτειες ενός ανικανοποίητου άνδρα, ενώ αυτές τις ημέρες γυρίζονται δύο ταινίες για τη ζωή της Λίντα Λάβλεϊς, πρωταγωνίστριας του κλασικού πορνό «Βαθύ λαρύγγι».
Οι περισσότεροι στο Χόλυγουντ λένε πως ο δρόμος από το πορνό στην υποκριτική είναι αδιάβατος. Και ο James Deen, που στο πορνό έχει βρει μια σταθερή δουλειά με πολύ καλά χρήματα, δεν φαίνεται να θαμπώνεται από τα φώτα της «σοβαρής» κινηματογραφικής βιομηχανίας. Πριν από τρία χρόνια, η ελληνικής καταγωγής πορνοστάρ Σάσα Γκρέι εμφανίστηκε στην ταινία «Συνοδός πολυτελείας» του Στίβεν Σόντερμπεργκ. Οι κριτικοί εφημερίδων - όπως οι «New York Times» - εξήραν το υποκριτικό ταλέντο και την πνευματικότητά της, ενώ η βιομηχανία της μόδας αμέσως την υιοθέτησε και την έβαλε μπροστά στον φακό διάσημων φωτογράφων όπως οι Γλεν Λάτσφορντ και Στίβεν Κλάιν.
Ο Deen πάντως θεωρεί ότι η Σάσα Γκρέι είναι απλώς μια πορνοστάρ «που έκανε και κάποια εμπορικά πράγματα», πάνω κάτω όπως και η παλαιότερη συνάδελφός της Τρέισι Λορντς στη δεκαετία του '90 ή η Τσιτσιολίνα που ασχολήθηκε με την πολιτική. Μπορεί, επομένως, ένας πορνοστάρ να καθιερωθεί στο Χόλιγουντ και να γίνει εμπορικός; «Πολύ πιθανόν», λέει ο ατζέντης Ντέρεκ Χέι στη βρετανική εφημερίδα «Guardian». «Ολα τα παλιά ταμπού έχουν πέσει, κοιτάξτε την Πάρις Χίλτον ή την Κιμ Καρντάσιαν, ήταν τεταρτοκλασάτες πριν βγουν στη δημοσιότητα "κλεμμένα" βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις τους».
Ο Χέι θεωρεί ότι ο Ντιν είναι μια καλή επιλογή για χολιγουντιανές ταινίες καθώς διαθέτει πλήθος θαυμαστριών. Είναι ο πρώτος πορνοστάρ που διαθέτει όλα τα προσόντα ενός χολιγουντιανού ρομαντικού πρωταγωνιστή - ένας Τομ Κρουζ του πορνό. Ο ίδιος εξομολογείται για τον εαυτό του στην εφημερίδα «Guardian»: «Είμαι ένας κανονικός τύπος. Δεν πάω σε τρελά πάρτι, δεν μεθάω, δεν σνιφάρω κοκαΐνη». Επίσης αποκαλύπτει ότι δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί σύντομα. «Πάντα ήμουν υπερσεξουαλικός. Θέλω να συνεχίσω όσο είναι βιολογικά δυνατόν», λέει χαρακτηριστικά.
Star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: