ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Δωρεάν εξετάσεις σήμερα για τις γυναίκες!!!

Η σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, είναι μια καλή αρχή για το «ευαίσθητο» και όχι αδύναμο, φύλο, να κοιτάξει λίγο την υγεία του. Να κάνει εξετάσεις, να κάνει ένα τσεκ απ για να εντοπίσει τυχόν προβλήματα, που ενδεχόμενα να σώσουν και ζωές.
Μην αμελήσετε λοιπόν να διαβάσετε που γίνονται σήμερα ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις για όλες τις γυναίκες
Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αρεταίειο», αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα «Ε. Ντυνάν», θα είναι ανοιχτά για όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν. Συγκεκριμένα, στο «Αρεταίειο», από τις 9 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, θα γίνονται δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις και Τεστ Παπανικολάου, από το εξειδικευμένο προσωπικό της Β΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο «Ε. Ντυνάν» όποια γυναίκα επιθυμεί θα μπορεί σήμερα να επισκέπτεται τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου από τις 10 μέχρι τις 4 το απόγευμα, για δωρεάν εξέταση από 12 ειδικότητες. Ειδικότερα από το Κέντρο Γενικής Γυναικολογίας, το Κέντρο Μαστού, το Κέντρο Γυναικολογικής Χειρουργικής, το Κέντρο Γυναικολογικής Ουρολογίας και παθήσεων, το Κέντρο Ορθοπεδικής Ιατρικής, το Κέντρο οφθαλμού, το Κέντρο Παθολογίας, το Κέντρο Διαβήτη, το κέντρο Δερματολογίας, το Κέντρο Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής, το Κέντρο ΩΡΛ, το Κέντρο Πνευμονολογίας και Διακοπής Καπνίσματος, και τέλος το Κέντρο Καρδιολογικών Παθήσεων.
iatropedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: