ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Εξιχνίαση κλοπής σε παντοπωλείο στην Αιανή

Εξιχνιάστηκε χθες το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, κλοπή που είχε διαπραχθεί την 06-03-2012 σε παντοπωλείο στην Αιανή – Κοζάνης.
Συγκεκριμένα, ύστερα από επισταμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, δύο ημεδαποί άνδρες 39 και 31 ετών, τις βραδινές ώρες της 06-03-2012 αφού παραβίασαν την είσοδο του καταστήματος, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, εισήλθαν σ’ αυτό και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ (200€) και διάφορα είδη συνολικής χρηματικής αξίας εξακοσίων ευρώ (600€).

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια των δύο ημεδαπών, που φέρονται ως δράστες βρέθηκαν, μέρος των κλοπιμαίων και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στο σπίτι του 31χρονου βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες (πέντε ναρκωτικά χάπια και 5,7 γραμμάρια ηρωίνης).
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.
Ο 39χρονος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο 31χρονος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, προκειμένου να συλληφθεί για την κατοχή των ναρκωτικών ουσιών. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: