ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κοιτάζει Κουζμάνοβιτς ο Ολυμπιακός..

Την περίπτωση του Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς εξετάζει ο Ολυμπιακός με τον Γιώργο Κοκολάκη...να έχει παρακολουθήσει ήδη τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα ο σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε στην Γερμανία την Κυριακή και παρακολούθησε στην αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Νυρεμβέργη για λογαριασμό του Σέρβου μέσου με ελβετικό διαβατήριο.
Μπορεί στον Ολυμπιακό να τονίζουν πως δεν ασχολούνται ακόμα με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει καλοκαιριού, πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, ωστόσο στην πράξη άλλο φαίνεται. Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αναφέρει πως ο σκάουτερ του συλλόγου, Γιώργος Κοκαλάκης, παρακολούθησε από κοντά τον Κουζμάνοβιτς, ο οποίος είχε και καλή απόδοση.

Μάλιστα η Στουτγκάρδη πουλάει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αφού σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος και θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του δίχως να έχει οικονομικές ωφέλειες ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα. Να σημειωθεί πως η Στουτγκάρδη έχει δείξει και εκείνη από την πλευρά της ενδιαφέρον για δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. 
Ο λόγος για τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο.
sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: