ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι Σουηδοί "άρπαξαν" την Ελενα!!!

Από κριτής στο ελληνικό «Dancing on ice», διαγωνιζόμενη στο σουηδικό «Dancing with the stars».
Τι ήταν να δουν οι Σουηδοί την Ελενα Παπαρίζου να χορεύει με αέρα star, α λα cabaret, το «Popular» στον προχτεσινό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision; Αμέσως έσπευσαν να την καπαρώσουν για το δικό τους «Dancing with the stars».

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια άλλη μία φορά μάγεψε τον κόσμο στη Σουηδία και ιδιαίτερα τον αντρικό πληθυσμό με την υπέροχη εμφάνισή της. Οι υπεύθυνοι του σόου λοιπόν φαίνεται ότι βρήκαν στο πρόσωπό της την ιδανική παίκτρια που εκτός από θέαμα θα χαρίσει και νούμερα τηλεθέασης στο σουηδικό τηλεοπτικό σόου. Αλλωστε η Ελενα στη Σουηδία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.
Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να ακουγόταν ότι η Ελενα Παπαρίζου «φλέρταρε» με την κριτική επιτροπή του επόμενου χορευτικού σόου του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars», τελικά όμως φαίνεται ότι υποκύπτει στην ιδιαίτερα δελεαστική και οικονομικά πρόταση των Σουηδών παραγωγών.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεσμεύτηκε να απαντήσει εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο έγκυρες πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το πολυπόθητο για τους Σουηδούς «ναι». Αλλωστε ο χρόνος πιέζει, αφού το show ξεκινά στα τέλη Μαρτίου.
Αν τελικά η Ελενα το αποφασίσει, θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει επαγγελματικά με προσωπικά, αφού θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της, με την οποία η τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη και, όπως είναι φυσικό, της λείπει.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που την πολιορκούν οι Σουηδοί, αφού πριν από καιρό τής ζήτησαν να συμμετάσχει στη Eurovision. Ωστόσο, μετά την άρνηση της ωραίας Ελενας, δεν φάνηκαν να πτοούνται και αμέσως έτρεξαν να της κάνουν πρόταση προκειμένου αυτή τη φορά να πει το «ναι» και να δείξει τις χορευτικές της ικανότητες.
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: