ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα Τρίτη

Αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Τρίτη 20 Μαρτίου. Στα κεντρικά και βόρεια ενδέχεται να σημειωθούν βροχοπτώσεις.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά κυρίως στης ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι πιθανόν να βρέξει. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και τη Δυτική Στερεά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας όπου ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 Μποφόρ, στα νότια θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: