ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Στις γκρίζες μέρες που ζούμε η χαρά, το γέλιο και η ελπίδα έρχονται από το μέλλον αυτού του τόπου τα παιδιά μας, τα οποία με τις επιδόσεις τους μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι τίποτε δεν έχει χαθεί.
Τα λόγια είναι λίγα για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βασιλική Ζωγράφου, την αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, η οποία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στο Μαρκόπουλο Αττικής, κατέκτησε την πρώτη θέση και ανέβασε τα Γρεβενά και πάλι στο Πρώτο σκαλί του βάθρου.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τη Βασιλική για τη νέα της επιτυχία καθώς επίσης και όλους τους αθλητές του Γ.Σ.Γ. για την συμμετοχή τους στον αγώνα και τις επιδόσεις τους. Όλοι τους μας έκαναν να αισθανθούμε υπερήφανοι για τα παιδιά μας.
Συγχαίρει την κ. Ιωάννα Σπανού, προπονήτρια των αθλητών, για την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια με αποτελέσματα που δικαιώνουν τόσο την ίδια όσο και τους αθλητές.
Επίσης συγχαίρει την Διοίκηση του Γ.Σ.Γ. που στηρίζει την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Ευχή όλων μας είναι οι νέοι στόχοι τόσο της Βασιλικής όσο και των άλλων αθλητών να γίνουν πραγματικότητα.
Δείτε περισσότερα ... vatolakkiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια: