ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Σοβαρα επεισόδια μέσα στο ΟΑΚΑ

Με τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.30 το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, το έληξε με το σκορ στο 0-0 στο ημίχρονο.
Ωστόσο, είναι πολύ αμφίβολο εάν θα ξεκινήσει το β' ημίχρονο καθώς αυτή τη στιγμή έχουν εκδηλωθεί επεισόδια έξω από το γήπεδο τα οποία ξεκίνησαν μέσα στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε και σε χρήση χημικών με αποτέλεσμα οι θύρες 29, 31 και 33 να αδειάσουν.

Νίκη οπωσδήποτε οι "πράσινοι", βολεύονται και με ισοπαλία οι "ερυθρόλευκοι"
Οι αιώνιοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για διαφορετικούς ο καθένας λόγους. Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός με νίκη θα μπει και πάλι στο παιχνίδι του τίτλου καθώς θα πλησιάσει τους ερυθρόλευκους στον 1 βαθμό ενώ ο Ολυμπιακός με νίκη θα φτάσει το +7 από το τριφύλλι και θα έχει διαφορά ασφαλείας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, δε θα δυσαρεστηθούν και με την ισοπαλία.
Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, πάντως, έδωσαν όρκο νίκης και αναμένεται ένα παιχνίδι με πάθος και -ελπίζουμε- καλό θέαμα.


Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Μαρίνος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα και Χριστοδουλόπουλος.
Ολυμπιακός: Μέγερι, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν, Αμπντούν, Καζίμ και Μιραλάς.
Επεισόδια πριν το παιχνίδι
Επεισόδια έλαβαν χώρα έξω αλλά και μέσα στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του αγώνα.
Η ένταση μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού και τα ΜΑΤ ξεκίνησε έξω από το γήπεδο στο σημείο όπου οι οπαδοί του «τριφυλλιού» περίμεναν για να αποδοκιμάσουν το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού, ενώ σύντομα επεκτάθηκε και σε γύρω θύρες.
Κάποια στιγμή, μάλιστα, τα ΜΑΤ εισέβαλαν και στη Θύρα 1 με τους οπαδούς να τους πετούν αντικείμενα. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν περίπου ένα τέταρτο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: