ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ξέρετε τι γιορτάζουμε σήμερα;

Η μέρα των ερωτευμένων πέρασε, η μέρα της γυναίκας επίσης…. Και ήρθε η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας….! Πρόκειται φυσικά για την… ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου, ακριβώς έναν μήνα μετά την επέτειο του Αγίου...
Ενώ οι γυναίκες στις 14 Φεβρουαρίου θέλουν τα λουλούδια τους, αρκουδάκια και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, οι άντρες αρκούνται με μια μπριζόλα η οποία όμως για συνοδευτικό έχει την υπέρτατη ηδονή…Αυτό που όλοι ζητούν και θέλουν!
Επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιος «θεός» σκέφτηκε αυτή την ημέρα, να σας πληροφορήσουμε ότι, η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ίντερνετ.
Εντωμεταξύ σε όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης γίνεται ο κακός χαμός… Στο Facebook για παράδειγμα μέχρι και ομάδα με την ονομασία «14 Μαρτίου-Παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας (π*π*ς)» έχουν φτιάξει, η οποία μετρά 288 μέλη!
Σε αυτήν πολλοί έχουν βάλει φωτογραφίες με… δωράκια που έχουν πάρει λόγω της ημέρας ενώ κάποιοι άλλοι αστειεύονται για το πώς θέλουν την μπριζόλα
«Αλήθεια, εσείς πως προτιμάτε την... μπριζόλα σας; Εγώ μέτρια ψημένη, κατά προτίμηση με πολλά πιπέρια, μανιτάρια αλά κρεμ κ πατατούλες τηγανητές!» γράφει ένας ενώ ένας άλλος σημειώνει «Επιτέλους μια γιορτή της προκοπής!!!»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: