ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μετατρέψτε το νερό βρύσης σε ανθρακούχο

Μία πρωτοποριακή συσκευή έρχεται να εξοπλίσει την κουζίνα του 21ου αιώνα. Με το πάτημα ενός κουμπιού δίνει στο νερό άλλη ...γεύση!
Ο διάσημος σχεδιαστής Ιβ Μπεάρ ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία SodaStream και παρουσιάζει την SodaStream Source, ένα νέο προϊόν που αναμένεται να κάνει αίσθηση στο Εθνικό Μουσείο για την Επιστήμη και την Τεχνολογία στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας Ντιζάιν (17 έως 22 Απριλίου).

Όπως εξηγεί ο πνευματικός πατέρας της SodaStream Source, Ιβ Μπεάρ, "σήμερα που το νερό έχει αναδειχθεί σε πολύτιμο αγαθό, ήρθε η ώρα να δούμε με άλλο μάτι και την ανθρακούχα εκδοχή του. Από την άλλη, ανάμεσα στα επικίνδυνα απόβλητα συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων και οι παντός είδους πλαστικές φιάλες. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, από τα 460 περίπου δισεκατομμύρια μπουκάλια και δοχεία που κατασκευάζονται κάθε χρόνο, μόνο το ένα τρίτο από αυτά ανακυκλώνονται. Η hi-tech συσκευή SodaStream έρχεται να απαντήσει στις σύγχρονες ανάγκες και προσφέρει την καλύτερη εναλλακτική λύση μετατρέποντας το νερό της βρύσης σε αφρώδες ποτό που περιέχεται σε ένα μπουκάλι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά".
www.sodastream.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: