ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Στήθος εφιάλτης!!!

Εφιάλτης έχει γίνει για μια 21χρονη κοπέλα το τεράστιο φυσικό της στήθος μεγέθους 32 Κ! Όχι μόνο δεν μπορεί να βρει σύντροφο αλλά δυσκολεύεται να βρει ρούχα ή να περπατήσει στον δρόμο.
Όπως εξομολογείται η Stephanie Fox, οι άντρες δεν την κοιτούν ποτέ στα μάτια, οι γυναίκες την αποκαλούν πορνοστάρ ενώ λόγω του βάρους του στήθους αντιμετωπίζει προβλήματα στην μέση της.

«Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχουν μεγάλο στήθος αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν εφιάλτη. Είναι σπάνιο κάποιος άντρας να με κοιτάξει στο πρόσωπο όταν μου μιλάει.» σημειώνει και προσθέτει
«Μερικές φορές τρομάζω, Κάποιοι από αυτούς θέλουν να τα πιάσουν ενώ για προστατευτώ βάζω άνδρες φίλους μου να περιτριγυρίζουν. Είναι οι σωματοφύλακές μου.»
«Οι γυναίκες από την άλλη ισχυρίζονται πως το στήθος μου είναι ψεύτικο ενώ με κοιτούν σαν είμαι πορνοστάρ, Πρόκειται για ηλικιωμένες γυναίκες που πάντα θα τα σχολιάσουν!»
«Οι γυναίκες με ζηλεύουν για αυτό και οι περισσότεροι φίλοι μου είναι άντρες.»
Η Stephanie δυσκολεύεται και στο θέμα των ερωτικών σχέσεων. Χώρισε με τον προηγούμενο σύντροφό της το 2010 γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλη τη προσοχή που στρέφεται πάνω της και ζήλευε.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: