ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Champions League: ΑΠΟΕΛ – Real Madrid 0-3 (video)

Για περισσότερα από 70 λεπτά o ΑΠΟΕΛ κοίταξε στα μάτια τη Real Madrid, όμως τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα των Ισπανών και ηττήθηκε με 0-3 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Champions League.
Στο πρώτο μέρος η Real είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, όμως σκόνταφτε στην πολυπρόσωπη άμυνα της κυπριακής ομάδας.
Οι Ισπανοί έχασαν μοναδική ευκαιρία για να σκοράρουν στο 33ο λεπτό, όταν ο Benzema βρέθηκε μόνος σε κενή εστία από ασίστ του Ronaldo, αλλά αστόχησε εξ επαφής.
Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τη Real να σπάει τελικά την άμυνα του ΑΠΟΕΛ στο 74′, όταν μετά από σέντρα του Kaka o Benzema με κεφαλιά έκανε το 0-1. H πίεση των Μαδριλένων συνεχίστηκε, χάθηκαν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Χιώτη και στο 81′ ο Kaka εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Marcelo και με πλασέ έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 88′ ο Benzema.
Γκολ: Benzema 74′, 88′, Kaka 82′
Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Paulo Jorge, Oliveira (Kaka 13’), Πουρσαϊτίδης, Boaventura, Χαραλαμπίδης, Hélio Pinto (Solari 72′), Nuno Morais, Αλεξάνδρου (Sousa 46’), Aílton, Tričkovski.
Real Madrid: Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Fábio Coentrão (Marcelo 64′), Arbeloa, Nuri Şahin (Granero 84′), Khedira, Özil, Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín (Kaka 64′).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Real Madrid 0-3

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: