ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Europa League: Metalist – Ολυμπιακός 0-1 (video)

Ακόμη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Metalist στην Ουκρανία με 0-1, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Europa League.
O Ολυμπιακός ήταν μέτριος στο πρώτο μέρος, όμως κατάφερε να μπει στα αποδυτήρια έχοντας πετύχει το στόχο του που ήταν να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Το αρνητικό ήταν ότι ο Mellberg πήρε κίτρινη κάρτα σε αψιμαχία με τον Gueye και χάνει τη ρεβάνς.

Η μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο 50’, όταν ο David Fuster με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από λάθος της άμυνας, νίκησε τον Goryainov, έκανε το 0-1 και πολλαπλασίασε τις ελπίδες πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «8» του Europa Lague.
Η συνέχεια της αναμέτρησης έκρυβε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο 83’ η Metalist έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Edmar είδε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο φάουλ στον Μανιάτη. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Ernesto Valverde να πανηγυρίζουν για το μεγάλο βήμα που έκαναν στην Ουκρανία.
Γκολ: Fuster 50’
Οι συνθέσεις:
Metalist: Goryainov, Villagra, Torsiglieri, Fininho (Pshenychnykh 63’), Gueye, Edmar, Cleiton Xavier, Sosa, Blanco (Dević 63’), Cristaldo, Taison
Ολυμπιακός: Megyeri, Μανιάτης, Mellberg, Παπαδόπουλος, Marcano, Orbaiz, Τοροσίδης, Mirallas (Abdoun 89′), Fuster (Holebas 80’), Makoun (Modesto 77’), Djebbour
Δείτε σε video το γκολ του Fuster στον αγώνα Metalist – Ολυμπιακός 0-1

sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: