ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Eurovision 2012: Η Παπαρίζου στον τελικό της Σουηδίας! (video)

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να έχει αποκλείσει προς το παρόν το ενδεχόμενο να την δούμε τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision, ωστόσο, θα εμφανιστεί σε εθνικό τελικό για τον διαγωνισμό! Μην χαίρεστε… στον τελικό της Σουηδίας θα τραγουδήσει, όχι της Ελλάδας!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα βρεθεί στη γενέτειρά της για τον τελικό του «Melodifestivalen», που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 10 Μαρτίου, στο «Globen Arena» της Στοκχόλμης.
Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν μία έκπληξη: η Έλενα θα βγει στη σκηνή τραγουδώντας, όχι κάποια δικής της επιτυχία ή το «My Number One» που κέρδισε την Eurovision, αλλά το τραγούδι που έστειλε η Σουηδία στον περσινό διαγωνισμό!
Ναι, ναι… το «Popular» του Eric Saade θα ερμηνεύσει η τραγουδίστρια!
Θυμάστε τον νεαρό στην σκηνή της Eurovision στη Γερμανία να σπάει τζάμια με το χέρι και να τραγουδάει σε κλουβί; Ξεχάστε το! Η Έλενα θα κάνει σόου με 25 χορευτές στο πλευρό της, σε μια χορογραφία που έχει επιμεληθεί η Jenny Widegre.
«Θα είναι ένα φαντασμαγορικό σόου που δεν έχετε ξαναδεί», δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής του «Melodifestivalen», Christer Björkman. Ανυπομονούμε monsieur!

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: