ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

H μάχη των αιωνίων στις 19:30 στο ΟΑΚΑ (Nova 1)

Ένα ντέρμπι που θα κρίνει, ίσως, τον τίτλο ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους μπροστά σε 60.000 θεατές με σκοπό τη νίκη και το γόητρο. 
(Η φωτογραφία ρετρό αφιερωμένη στους παλαιότερους)
Τελευταία ευκαιρία για Παναθηναϊκό
Ως μια τελευταία ευκαιρία, αν όχι για να ξαναμπούν στο παιχνίδι του τίτλου, τουλάχιστον για να δώσουν μια μεγάλη χαρά στους οπαδούς τους, βλέπουν το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Έπεφταν κορμιά στην τελευταία προπόνηση, κανονικά στην αποστολή ο Βιτόλο.
Οι δύο σερί ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν διπλό αντίχτυπο στο «τριφύλλι». Από τη μία έκαναν την υπόθεση τίτλος να μοιάζει μακρινή, ενώ πλήγωσαν ιδιαίτερα τον εγωισμό ποδοσφαιριστών και οπαδών. Οι «πράσινοι» μέσα σε ένα ΟΑΚΑ που αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές από άποψη προσέλευσης, θέλουν να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο. Ο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος κρίνεται ανέτοιμος, αλλά τα καλά νέα της τελευταίας προπόνησης αφορούσαν τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αποτελεί κομβικό «πιόνι» στα σχέδια του Πορτογάλου προπονητή και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Ο Βιτόλο μαζί με τους Κατσουράνη και Σιμάο θα αποτελέσουν τη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας στη μεσαία γραμμή, εκεί που ο Φερέιρα φιλοδοξεί να δει τους παίκτες του να πάρουν το πάνω χέρι και κατά συνέπεια, τον έλεγχο του αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Καρνέζης, με δύο εκ των τον Μπιάρσμιρ, Καντέ ή Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα της θα αγωνιστούν Μαρίνος και Σπυρόπουλος. Σε ότι αφορά την επίθεση, λογικά, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Κουΐνσι θα είναι οι τρεις που θα προσπαθήσουν με εναλλαγές θέσεων να αναστατώσουν την άμυνα του Ολυμπιακού.
Περίπου 60.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και με ανακοίνωσή της αλλά και με βίντεο που θα προβάλλεται από τα μάτριξ, η διοίκηση του «τριφυλλιού» απευθύνει έκκληση στους οπαδούς να στηρίξουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες και οποιαδήποτε πράξη αμαυρώσει την ιστορία του συλλόγου.


Χωρίς Τοροσίδη ο Ολυμπιακός- Εκτός και ο Ντιόγκο
Με μια σημαντική απώλεια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται όμως, για τον Αριέλ Ιμπαγάσα που προπονήθηκε κανονικά, αλλά για τον Βασίλη Τοροσίδη που ολοκλήρωσε τραυματίας το ματς με την Μέταλιστ και τελικά έμεινε εκτός αποστολής.


Στην 19άδα που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι Φετφατζίδης, Ντιόγκο αλλά και οι Μόνχε, Δασκαλάκης και Μπάμποβιτς που θα γυμναστούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Κυριακή το πρωί. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα που δείχνει πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως άλλωστε και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος επίσης υπολογίζεται για το παιχνίδι απέναντι στους "πράσινους"..


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
blog.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΖΩΝΤΑΝΑ):
http://www.se7enbet.com/2012/03/live-streaming_9774.html