ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Hρωίδα μητέρα έχασε τα πόδια της για να σώσει τα παιδιά της από ανεμοστρόβιλο (vid)

Μία ακόμη συγκινητική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την συγκλονιστική υπόθεση της μικρούλας Έιντζελ που σκοτώθηκε από τους φονικούς ανεμιστρόβιλους πριν από λίγες ημέρες στις ΗΠΑ.
Η 36χρονη Στέφανι Ντέκερ είδε το σπίτι της να καταρρέει από την επιδρομή των ανεμοστρόβιλων και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το κορμί της ως ασπίδα ώστε να σώσει τα δύο της παιδιά, τον 8χρονο Ντομινίκ και την 5χρονη Ρις.

Βρισκόταν μαζί με τα παίδια της στο σπίτι σε επαρχιακή πόλη της Ιντιάνα και όταν πέρασε ο ανεμοστρόβιλος, το σπίτι άρχισε να διαλύεται. Προσπάθησε μαζί με τα παιδιά να τρέξει προς την έξοδο αλλά δεν μπόρεσαν να βγουν. Ένα δοκάρι ξεκόλλησε και όταν το είδε η Ντέκερ έβαλε την τελευταία στιγμή το σώμα της μπροστά από τα παιδιά με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί, ενώ τα παιδιά μπόρεσαν να βγουν.
Βρέθηκε σε απόγνωση μέσα στο ερειπωμένο σπίτι και πίστευε πως θα πέθαινε καθώς είχε διαπιστώσει πως αιμωρραγούσε και στα δύο πόδια. Το κινητό που είχε στα χέρια δεν είχε σήμα και επέλεξε να βιντεοσκοπήσει ένα μήνυμα στο οποίο αποχαιρετούσε το άνδρα και τα παιδιά της.
Κάποια στιγμή άκουσε φωνές έξω από το σπίτι κάλεσε με όση δύναμη της είχε απομείνει σε βοήθεια. Οι διασώστες κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λούισβιλ όπου οι γιατροί έσωσαν τη ζωή της αλλά την ακρωτηρίασαν. Αναγκάστηκαν να κόψουν το ένα πόδια κάτω από τον αστράγαλο και το άλλο πόδι πάνω από το αστράγαλο καθώς είχαν πολτοποιηθεί.
Η ίδια αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία, δεν την απασχολεί που έχασε τα πόδια αλλά χαίρεται που έσωσε τα παιδιά της και δηλώνει πως θα προσπαθήσει να ξαναπερπατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: