ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Παναθηναϊκός- Maccabi: σήμερα η δεύτερη μάχη

Παρά την άσχημη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί για τον Παναθηναϊκό λόγω των επεισοδίων της Κυριακής, η ομάδα καλαθοσφαίρισης του ομίλου παραμένει ανεπηρέαστη και προσφέρει απλόχερα δυνατές συγκινήσεις στους φίλους του μπάσκετ.
Η αρχή για την πρόκριση στους 4 της Κωνσταντινούπολης έγινε με τη συντριβή της Maccabi Tel Aviv μέσα στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα που μας πέρασε. Το σκορ έληξε στο απίστευτο 93-73 υπέρ του Παναθηναϊκού και τους Ισραηλινούς να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι μπροστά από 18.000 φίλους του Παναθηναϊκού.
Σήμερα στις 21:00 λαμβάνει χώρα ο επόμενος αγώνας για αυτή τη σειρά, και οι πράσινοι σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν την καλή ψυχολογία που τους προσφέρει το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Για να περάσει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση χρειάζεται συνολικά τρεις νίκες.
Οι ειδικοί στο στοίχημα θεωρούν πιθανή την είσοδο του Παναθηναϊκού στο Final four της Κωνσταντινούπολης και ειδικά μετά από μία τόσο δυναμική αρχή στους αγώνες της σειράς. Παρ’ όλα αυτά, φαβορί δεν υπάρχουν, καθώς η Maccabi είναι μια επίσης πολύ δυνατή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είχε συναντήσει τη Maccabi και πέρσι στον τελικό και γνωρίζει αρκετά καλά την τεχνική της και το πόσο καλά μπορεί να παίξει. Όπως είπε και ο Καϊμακόγλου, παίκτης του Παναθηναϊκού, τα βήματα της ομάδας προς την επόμενη φάση θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σα να είναι 0-0 η σειρά.
Η πικάντικη νότα των αναμετρήσεων με την Maccabi είναι το γεγονός πως οι Ισραηλινοί έχουν στο πλήρωμά τους τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, πράγμα που δίνει έναν αέρα παιχνιδιού με παλιούς γνώριμους.
Σημαντικές στιγμές λοιπόν για το ελληνικό μπάσκετ και αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια: