ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Πόσα λεφτά έχασε από το PSI ο Κώστας Καραμανλής;

Θύμα του κουρέματος του ελληνικού χρέους έπεσε και τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του αλλά και αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγες ημέρες σε φίλους κατά τη διάρκεια γεύματος σε ταβέρνα της Ραφήνας.
Ο κ. Καραμανλής στο τελευταίο πόθεν έσχες του που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, για τα εισοδήματα του 2009, σημειώνει ότι πούλησε μετοχές αξίας 600.000 ευρώ και από τα χρήματα αυτά τα μισά τοποθέτησε στην αγορά του γραφείου του στο Κολωνάκι και με τα υπόλοιπα 300.000 αγόρασε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.
Ο ίδιος άλλωστε, επί 6 έξι ώρες τα «έλεγε» με τη φρουρά των ιδρυτικών στελεχών της ΟΝΝΕΔ της οποίας υπήρξε και ο πρώτος πρόεδρος.
Παρόντες, όπως σημειώνει και το parapolitika.gr, ήταν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο διαγραμμένος Γιώργος Βλάχος, ο Αλέξανδρος Κοντός, ο Νίκος Παπαδημάτος, ο Σέργιος Τσίφτης -στέλεχος πλέον της Ντόρας και ο Αντώνης Αντωνάκος.
Μεταξύ των άλλων, όταν η κουβέντα έφτασε στο PSI ο κ. Καραμανλής αποκάλυψε στους φίλους του ότι το κούρεμα έκανε φτωχότερη την οικογένειά του κατά τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ.
«Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος», είπε χαρακτηριστικά, «μας άφησε ελληνικά ομόλογα κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ολη του την περιουσία δηλαδή την είχε κάνει ομόλογα. Σήμερα χάνουμε τα μισά και παραπάνω από το «κούρεμα». Ξέρετε πόσο σκληρός άνθρωπος ήταν και ποσό πολύ κόπιασε με την εταιρεία του για να φτιάξει αυτά τα λεφτά.»
Υπενθυμίζεται απλώς ότι και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής στη δήλωση πόθεν έσχες για τα εισοδήματα του 2009 είχε σημειώσει ότι πούλησε μετοχές αξίας 600.000 ευρώ και από τα χρήματα αυτά τα μισά τα τοποθέτησε στην αγορά του γραφείου του στο Κολωνάκι και τα υπόλοιπα τα έκανε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.
Κατά τα λοιπά κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά και πίεσε τον κ. Βλάχο να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας: «Είμαστε μαζί 35 χρόνια και δεν μπορώ να σου αλλάξω το μυαλό. Μια ζωή μέσα στη σύγκρουση, στη διαφωνία και στη ρήξη είσαι. Όμως ειδικά τώρα δεν είναι ώρα για τέτοια».
blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: