ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Super League: Άρης – ΟΦΗ 1-0 (video)

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Άρης, ο οποίος νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του για είσοδο στα play off.
Οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, σε ένα κακό σε γενικές γραμμές ημίχρονο από πλευράς απόδοσης, αλλά και ευκαιριών. Στις λιγοστές καλές στιγμές, ο Castillo δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 37΄, ο Παπαζαχαρίας στη συνέχεια σημάδεψε το δοκάρι, ενώ το σουτ του Faty στο 42΄ εξουδετέρωσε ο Σαχσανίδης.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, με τον Γιαννιώτα να δημιουργεί την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Το γκολ ήρθε τελικά για τους Θεσσαλονικείς στο 73΄, με τον Λαζαρίδη να γράφει το 1-0, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ.
Γκολ: Λαζαρίδης 73΄
Οι Συνθέσεις:
Άρης (Machado): Βελλίδης, Sankare, Neto, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας (Γιαννιώτας 46΄), Τσουκάνης, Faty, Umbides, Acosta, Castillo (Κανούλας 69΄), Soltani (Καπετάνος 46΄).
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Dennis Souza, Γεωργίου, Vandinho, Bodor, Jorge Lopez, Jordi Lopez (Kendal 70΄), Γαλανόπουλος, Kalajdzic, Καμπάνταης (Μάντζιος 59΄), Παπουλής
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα Άρης – ΟΦΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: