ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Super League: Εργοτέλης – Κέρκυρα 1-0 (video)

Νίκη – οξυγόνο πέτυχε ο Εργοτέλης στην Κρήτη επικρατώντας της Κέρκυρας με 1-0 για την 25η αγωνιστική της Super League. Έτσι, έφτασε στους 26 βαθμούς, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η κακή αμυντική λειτουργία και των δύο ομάδων ήταν κατά κύριο λόγο η αιτία που η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη στο πρώτο μέρος.
Ωστόσο, κανένας εκ των αντιπάλων δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ούτε όταν στο 27΄ ο Junior προσπάθησε για το γκολ, με τον Galinovic να λέει «όχι». Από την πλευρά των γηπεδούχων, Κουτσιανικούλης και Leal δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, με τους Κουτσιανικούλη και Φραγκουλάκη να χάνουν «κλασικές» ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το γκολ, ωστόσο, ήρθε στο 58΄ από τον Leal έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Κουτσιανικούλη, το οποίο ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στον Εργοτέλη.
Γκολ: Leal 58΄
Οι Συνθέσεις:
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Shashiashvili, Hieblinger, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Junior, Oliseh (Beto 78΄), Τζανακάκης, Leal (Jovanovic 90΄), Budimir.
Κέρκυρα (Gracia): Galinovic, Wenzel, Σακελλαρίου (Μίχος 68΄), Osman (Maznov 64΄), Majstorovic, Γραμμόζης, Jon Erice, Κοντοδήμος, Καραλής (Μπάρκογλου 84΄), Martin, Καλαντζής.
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα Εργοτέλης – Κέρκυρα:

sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: