ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Super League: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι μέχρι το 86΄ διατηρούσε το προβάδισμα και συνάμα τους πολυπόθητους βαθμούς, ωστόσο η ΑΕΚ ανέβασε αισθητά την απόδοσή της προς το τέλος και έφυγε από την Τρίπολη με το βαθμό της ισοπαλίας.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βγουν με αξιώσεις και να πετύχουν κάποιο τέρμα. Εξαίρεση αποτέλεσε η προσπάθεια του Rayos, με την μπάλα, ωστόσο, να καταλήγει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ψάχνοντας το πολυπόθητο γκολ. Ο Breska, που πέρασε ως αλλαγή, είχε την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους, με τον Κωνσταντόπουλο να λέει «όχι». Το 1-0 ήρθε τελικά στο 54΄, με τον Navarro να ανοίγει το σκορ. Η ΑΕΚ μπορεί να είχε την κατοχή σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο έπρεπε να περιμένει μέχρι το 86΄ για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Leonardo.
Γκολ: Navarro 54΄ / Leonardo 86΄
Οι Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Bartollini, Formica, Juanito, Rogerio (Juli 90΄), Usero, Ruben (Breska 50΄), Τσαμπούρης, Κουρμπέλης, Navarro, Σολάκης (Perrone 46΄).
ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Καράμπελας, Γεωργέας, Μανωλάς, Μάκος (Φούντας 62΄), Leonardo, Καφές, Jose Carlos (Guerreiro 75΄), Λυμπερόπουλος, Σιαλμάς (Κλωναρίδης 69΄).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: