ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Superleague: Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (video)

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Superleague παραμένει η Δόξα Δράμας που νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.
To γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο σημείωσε μόλις στο 7ο λεπτό ο Κυβελίδης, μετά από λάθος της άμυνας των Γιαννιωτών.

«Κάναμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε και πολλά λάθη. Δυστυχώς είναι πολύ άσχημη μέρα για μας, γιατί ήμασταν καλύτεροι και όμως χάσαμε. Δεν κρατάω τίποτα από αυτό το ματς», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ, Άγγελος Αναστασιάδης.
«Αυτό το ματς ήταν σαν τελικός για εμάς. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες και μας αξίζει αυτή η νίκη. Ήταν δύσκολο το ντεμπούτο μου, αλλά με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου», είπε από πλευράς Δόξας ο τερματοφύλακας Κώστας Δαύκος, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Roka στο 75’ εξαιτίας τραυματισμού του τελευταίου.
Γκολ: Κυβελίδης 7’
Οι συνθέσεις:
Δόξα Δράμας: Roka (Δαύκος 75’), Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Kappel (Παπαδόπουλος 46’), Αραβίδης, Lima, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Wellington, Κυβελίδης (Abubakari 86’).
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Skardovelli (Μιχαήλ 26’), Πατσατζόγλου (Τζημόπουλος 46’), Πάντος, Κώτσιος, Lila, Γεωργίου, Beccera, De Vincenti, Vila, Bakayoko (Κυριάκος 46’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: