ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Superleague: Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-2 (video)

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος δημιουργούσε τις ευκαιρίες, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που έφυγε με το τρίποντο της νίκης, χάρη στην αποτελεσματικότητα του Κώστα Μήτρογλου.
Τρεις φάσεις δημιούργησε ο Ατρόμητος και στις δύο ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στο 29ο και στο 67ο λεπτό βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Ο Πανιώνιος, που πίεζε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε απέναντί του τον Radman σε μεγάλη μέρα και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Dibala στο 80’.
Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σιδεράκης.
«Παίξαμε στο πιο χυδαίο γήπεδο τις Ελλάδας. Σε όλο τον αγώνα μας έβριζαν χυδαία. Κρίμα για τον πολιτισμό μας» δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, ενώ ο Αντώνης Μανίκας από πλευράς Πανιωνίου τόνισε ότι «σήμερα διαπράχθηκε μία αδικία» αναφερόμενος στη διαιτησία του Θάνου.
Γκολ: Dibala 80’ – Μήτρογλου 29’, 67’
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Omo, Kurti, Σιόβας, Γουνδουλάκης (Μενδρινός 46’), Pierre (Abdullayev 90’), Ρόβας (Dibala 68’), Σάμαρης, Kuqi, Ρόκας, Schembri.
Ατρόμητος: Radman, Σκόνδρας, Tomas, Φυτανίδης, Τάτος (Νάστος 81’), Brito (Epstein 73’), Σφακιανάκης, Δημούτσος, Γιαννούλης, Zuela (Iglessias 58’), Μήτρογλου.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-2
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: