ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Superleague: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0 (video)

Μπροστά σε 25.000 οπαδούς της, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής και πλέον οι πράσινοι απομακρύνθηκαν κατά τέσσερις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.
Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Σιαλμά (18’) και Leonardo (45’).
Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 48’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Leonardo και κακή εκτίμηση από τον Καρνέζη. Στο 60’ ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Χριστοδουλόπουλου από τον Κοντοέ, αλλά ο Κουκουλάκης έδειξε «παίζεται». Το τελειωτικό χτύπημα για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 71’, όταν ο Κλωναρίδης στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα πλάσαρε εύστοχα τον Καρνέζη και έκανε το 2-0.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών της AEK, εξαιτίας ενός πανό εναντίον του Ντέμη Νικολαΐδη.
Γκολ: Leonardo 48’, Κλωναρίδης 71’
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος,Καφές (Λαγός 66’), Κοντοές, Μανωλάς, Leonardo, Σιαλμάς (Κλωναρίδης 64’), Μάκος, Καράμπελας, Vargas, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος (Belleck 76’).
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Kante, Toche, Χριστοδουλόπουλος, Quincy (Cleyton 61’), Zeca, Bjarsmyr, Μαρίνος (Καραγκούνης 70’), Simao, Κατσουράνης (Νίνης 80′), Σπυρόπουλος.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0

Δείτε σε video το γκολ του Leonardo στον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0


http://www.sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: