ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Superleague: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-3 (video)

Εκπληκτικός αγώνας έγινε στην Τούμπα για την 24η αγωνιστική της Superleague με τον Αστέρα Τρίπολης να επικρατεί με 2-3 και τον ΠΑΟΚ να χάνει πέναλτι στο 92’.
Ο Αστέρας πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς προηγήθηκε στο 17’ με 0-3 χάρη σε δύο γκολ του Perrone και ένα του Navarro.
O ΠΑΟΚ βρήκε το κουράγιο να αντιδράσει και μείωσε αρχικά με τον Αθανασιάδη στο 31’ και σε 2-3 με σουτ του Γεωργιάδη στο 54’, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Αστερας είχε δοκάρι με τον Juanito.
Στο 90’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαλπιγγίδη από τον Πιπίνη, όμως ο Λίνο αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πρώτο μέρος αποβλήθηκε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Laszlo Boloni και στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός διευθυντής, Παντελής Κωνσταντινίδης.
Τα γκολ: Αθανασιάδης 31’, Γεωργιάδης 54’ – Perrone 3’, 17’, Navarro 10’
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (Τσουκαλάς 83’), Μπαλάφας, Cirillo, Lino, Γκαρσία, Lazar (Παπάζογλου 75’), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Nimani (Γεωργιάδης 46’), Αθανασιάδης.
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Πιπίνης, Juanito, Formica (Breska 66’), Perrone, Rojerio (Alvarez 53’), Τσαμπούρης, Rayos, Bartolini, Navarro, Κουρμπέλης
Δείτε video με τα γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-3

sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: