ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Superleague: Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής

Ο Μιχάλης Βοσκάκης επιλέχτηκε να διευθύνει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και αυτό θα είναι το δεύτερο φετινό του παιχνίδι με τους «πράσινους».
Προηγήθηκε η εκτός έδρας ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ έχει βρεθεί σε τρία εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού, όπου και μετράει το «τριφύλλι» ισάριθμες νίκες με Ηρακλή (2010-2011) και Πανθρακικό, Λεβαδειακό (2009-2010).
Στο Ηράκλειο και στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς. Ο Αθηναίος ρέφερι έχει επιλεγεί μέχρι τώρα στην καριέρα του σε τρία ματς των «ερυθρόλευκων» και είναι ιδιαίτερα… γουρλής, αφού ο Ολυμπιακός μετράει ισάριθμες επιτυχίες. Φέτος στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη και στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναιτωλικό και πέρυσι στην Κέρκυρα.
Ο Κάκος για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα διευθύνει αναμέτρηση του Αρη με της ΑΕΚ (ανεξαρτήτως έδρας). Μάλιστα φέτος ήταν και στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, όπου η Ενωση νίκησε με 3-0. Πέρυσι ήταν στο Αρης- ΑΕΚ 0-4, τη σεζόν 2009-10 στο Άρης- ΑΕΚ 1-1 (4η πλέι οφ), το 2008-09 στο ΑΕΚ- Άρης 0-1.
Ο διεθνής Γιάχος θα «σφυρίξει» το Λεβαδειακός- Κέρκυρα, ενώ ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος θα… ντεμπουτάρει στη Σούπερ Λίγκα και θα διευθύνει το Δόξα Δράμας- ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Super League:
Αναλυτικά...

Πανιώνιος-Ατρόμητος
Θάνος, Τάτσης - Φραγκιαδάκης
ΟΦΗ-Ολυμπιακός
Παππάς, Βασιλειάδης - Ποντίκης
Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα
Δημητρόπουλος, Γκάγκας - Γεωργαράκος
Άρης-ΑΕΚ
Κάκος, Καρσιώτης - Σωτηρόπουλος
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
Γιάχος, Ευθυμιάδης - Αλεξέας
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Βοσκάκης, Γρεβένης - Δημητριάδης
Ξάνθη-Παναιτωλικός
Δελφάκης, Αναστόπουλος - Τσολάκης
Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης
Ντίτσος, Μαγιάνης - Δημόπουλος

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ LIVE STREAMING:
http://www.se7enbet.com/p/live-streaming_4897.html