ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Tο πρώτο συντριβάνι στον κόσμο...που μεθάει τους επισκέπτες του...

Προσοχή, αυτό το συντριβάνι βλάπτει σοβαρά την υγεία...
Και δεν επιτρέπεται η χρήση του σε πολίτες κάτω των 18 ετών. Γιατί πολύ απλά από τους κρουνούς του ρέει όχι νερό...αλλά αλκοόλ...
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει τουρίστες βρήκε η Γεωργία. Θα κατασκευάσει στο Μπατούμι ένα σιντριβάνι από το οποίο θα μπορούν να γεύονται ένα δυνατό, τοπικό ποτό, αλλά μόνο για ένα τέταρτο της ώρας κάθε εβδομάδα.

Ο δήμαρχος της πόλης, Ρόμπερτ Τσκάιτζε είπε στην τοπική τηλεόραση ότι από το σιντριβάνι θα ρέει τσάτσα, ένα είδος μπράντι από σταφύλια που η γεύση του θυμίζει την ιταλική γκράπα.
«Μία φορά την εβδομάδα, επί 10-15 λεπτά, θα τρέχει τσάτσα αντί για νερό. Οι τουρίστες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα παραδοσιακό ποτό», εξήγησε.
Ο τουρισμός θεωρείται σημαντική πηγή εσόδων για την πρώην σοβιετική δημοκρατία με την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αμπελοκαλλιέργεια.
Το σιντριβάνι θα αποτελεί τμήμα του νέου πύργου του Μπατούμι, ύψους 25 μέτρων, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στον πύργο θα φιλοξενούνται γραφεία και ένα κέντρο πληροφοριών για τουρίστες.
tsekouratoi

Δεν υπάρχουν σχόλια: