ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

VIDEO: “Καθαρός” ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου... (video)

«Καθαρό» έβγαλαν οι εξετάσεις τον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου που προσέκρουσε σε τοίχο σήραγγας στην Ελβετία καθώς όπως αποδείχθηκε δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις αρχές, οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής, το οποίο εξεταζόταν ως πιθανή αιτία του τροχαίου.
Με τις υποψίες πλέον να στρέφονται στο ανθρώπινο λάθος, πολλά ΜΜΕ της Ελβετίας αλλά και του Βελγίου αναπαράγουν τα δημοσιεύματα εφημερίδων των δύο χωρών που επικαλέστηκαν μαρτυρία παιδιών από το λεωφορείο.
Tα παιδιά είχαν αναφερθεί σε προσπάθεια του οδηγού να αλλάξει DVD με αποτέλεσμα προφανώς να «πάρει» το βλέμμα του από το δρόμο και να συγκρουστεί με τον τοίχο.
Οι αρχές, πάντως, αρνούνται να σχολιάσουν το συγκεκριμένο σενάριο εξηγώντας ότι όταν η έρευνα αποδώσει καρπούς θα υπάρξει και η κατάλληλη ενημέρωση.
Την ίδια ώρα, και ενώ το Βέλγιο έχει βυθιστεί στο πένθος τα τέσσερα παιδιά που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Βέρνης και της Λωζάνης συνεχίζουν να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: