ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο νόμος του Μέσι (video)

Η Αργεντινή έδειχνε ότι θα ολοκληρώσει το φιλικό προετοιμασίας με την Ελβετία στην Βέρνη με το μέτριο 1-1, όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο άσος της Μπαρτσελόνα πήρε το όπλο του και οδήγησε το σύνολο του Αλεχάντρο Σαμπέγια σε νίκη με 1-3 με χατ τρικ το οποίο το πρώτο με τη φανέλα της Εθνικής.

Ο εκλέκτορας της Αργεντινής επέλεξε κυρίως παικταράδες, όμως δεν έλειψαν και οι επιλογές που δημιούργησαν απορίας όπως αυτές των Μπράνια, Σόσα και Μάξι Ροδρίγες.Μετά από ένα φάουλ και μία ωραία ενέργεια και πάσα στα πρώτα λεπτά, ο Μέσι άνοιξε το σκορ στο 19' με ένα γκολ α λα Μπαρτσελόνα καθώς έπαιξε το «1-2» με το Αγουέρο, ο οποίος του έστρωσε τη μπάλα με τακούνι και ο Λέο με ζυγισμένο αριστερό έφησε όρθιο τον Μπενάλιο για το 0-1.
Η Ελβετία ισοφάρισε με το «καλημέρα» στην επανάληψη με τον Σάκα να κάνει τη σέντρα από αριστερά, τον Ντερτιγιόκ να πιάνει «αέρα» και τον Σακίρι με το αριστερό να κάνει το 1-1. Το ματς κύλησε σε πολύ μέτρια επίπεδα στη συνέχεια, ο Σαμπέγια δεν έκανε πολλές αλλαγές και εκτός από ελάχιστες φάσεις η Αργεντινή δεν απείλησε.
Αυτά μέχρι το 88' όταν και ο Μέσι είχε αναλαμπή, έκανε πλάκα στον Σεντέρος και πλάσαρε τον Βόλφλι (είχε μπει στη θέση του Μπενάλιο) για το 1-2, ενώ το τελικό 1-3 το έκανε από τη βούλα του πέναλτι στο 93' ξεγελώντας τον Ελβετό τερματοφύλακα από τη βούλα του πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: