ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Επεισόδια και συλλήψεις πριν το ντερμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (video)

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από το ΟΑΚΑ, με συνέπεια η αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Έγιναν τουλάχιστον 27 προσαγωγές και 6 συλλήψεις, ενώ υπήρξαν και τέσσερις τραυματισμοί αστυνομικών, οι δύο από τους οποίους είναι σοβαρά.

Τα πρώτα επεισόδια άρχισαν την ώρα που έφτανε στο στάδιο η αποστολή του Ολυμπιακού. Ομάδα οπαδών του ΠΑΟ επιχείρησε να πλησιάσει την αποστολή και οι αστυνομικοί, για να τους αποτρέψον, έκαναν χρήση δακρυγόνων.
Περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του ματς, οπαδοί των «πράσινων» επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, στις οποίες εκτόξευσαν φωτοβολίδες και κροτίδες.
Οι «μάχες» σημειώθηκαν μεταξύ του ποδοσφαιρικού γηπέδου και αυτού του μμπάσκετ, ενώ περίπου μισή ώρα πριν είχαν απειληθεί νέα επεισόδια, όταν οπαδοί του ΠΑΟ προσπάθησαν να εισέλθουν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο. Την είσοδό τους απέτρεψε με επέβασή της η ΕΛΑΣ.
Τα επεισόδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ομάδες οπαδών έβγαιναν από το γήπεδο και επιτίθονταν στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν απ΄έξω.
Επεισόδια είχαν σημειωθεί, επίσης, και σε διάφορα σημεία που οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους για τον εντοπισμό βεγγαλικών και κροτίδων.
Δείτε video από τα επεισόδια πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: