ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημάρχου Γρεβενών στον Βουλευτή του Νομού (VIDEO)

Από πότε κ. Βουλευτά η ανησυχία για το μέλλον των υφιστάμενων δομών του τόπου μας, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μέλλον του μπορεί να χαρακτηρισθεί ως επικοινωνιακή και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία δομή όπως είναι το Κέντρο Νεοσυλλέκτων που συμβάλει στη τοπική οικονομία;

Προφανώς μπορεί να είναι έτσι για τη δική σας λαϊκίστικη λογική και την προσωπική σας επικοινωνιακή πολιτική, η οποία απέχει μακράν των προβλημάτων που...ταλανίζουν την καθημερινότητα αυτού του τόπου.
Αν όμως θεωρείτε επικοινωνιακό το όλο θέμα γιατί μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε; Γιατί μπήκατε στον κόπο να επικοινωνήσετε με τον Υφυπουργό κ. Σπηλιόπουλο και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού για να ενημερωθείτε εάν οι πληροφορίες που καταθέτει ο Δημοσιογράφος στο άρθρο του έχουν κάποια αλήθεια, αφού εσείς δεν ασχολείστε με τέτοιου είδους θέματα; Μήπως τελικά αυτοδιαψεύδεστε;
Αλήθεια όμως, που ήσασταν κύριε Βουλευτά όλο αυτό το διάστημα που ο Δήμος Γρεβενών έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Δεν σας ενδιαφέρουν πολιτικά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και έφεραν σε απόγνωση τους κατοίκους των περιοχών αυτών; Η μήπως θεωρείτε και αυτό το θέμα επικοινωνιακό;

Σας ενημερώναμε, ως οφείλαμε, για όλες μας τις κινήσεις αλλά δεν είδαμε πουθενά τις προσωπικές σας παρεμβάσεις; Δεν συμμετείχατε σε καμία σύσκεψη, δεν ζητήσατε καμία συνάντηση. Από την Αθήνα κύριε Βουλευτά δεν λύνονται τα προβλήματα.
Εάν όλες οι ενέργειες που κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε προς την κατεύθυνση αυτή θεωρούνται επικοινωνιακές, καλώς θεωρούνται.
Εμείς υποσχεθήκαμε ότι οι πολίτες θα είναι ενήμεροι για την κάθε μας κίνηση και αυτό κάνουμε. Θέλουμε ξεκάθαρες κουβέντες μαζί τους. Θέλουμε να τους κοιτάμε στα μάτια. Δεν κάνουμε πολιτική από κλειστές πόρτες και μακριά από την πραγματικότητα.
Ήμασταν και θα ήμαστε κριτικοί απέναντι σε κάθε κίνηση που έχει ως στόχο την κατάργηση ή το κλείσιμο δομών με πράξεις και όχι με μεγάλα λόγια. Αυτό κάναμε μέχρι σήμερα, αυτό κάνουμε και τώρα. Θέλουμε να προλάβουμε τις εξελίξεις και όχι οι εξελίξεις να προλάβουν εμάς.
Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε στείρα επικοινωνιακή πολιτική, γιατί εμείς από τα Γρεβενά, αφουγκραζόμαστε την αγωνία των πολιτών μας, βιώνουμε την σκληρή καθημερινότητα που επέβαλαν οι Μνημονιακές πολιτικές και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα. Κλείσιμο καταστημάτων, αύξηση της ανεργίας κλπ.
Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη


Δεν υπάρχουν σχόλια: