ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Δενδροφύτευση απο μαθητές του ΕΠΑΛ Γρεβενών (VIDEO)

Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας σε μία προσπάθεια να έρθουν οι άνθρωποι και κυρίως τα νέα παιδιά πιο κοντά στο δάσος, ώστε να το αγαπήσουν και να το προστατέψουν. Στο πνεύμα αυτού του μηνύματος, ο Δήμος Γρεβενών παραχώρησε δενδρύλια στον τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ Γρεβενών, τα οποία...οι μαθητές φύτευσαν στο προαύλιο του σχολείου τους, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η επιλογή φοίτησής τους στον τομέα αυτό δεν είναι τυχαία.


Συμβολική χαρακτήρισε τη σημερινή εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Κουπτσίδης, ο οποίος συμμετείχε στην δενδροφύτευση μαζί με τους μαθητές, τονίζοντας ότι η συμμετοχή τους δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον των παιδιών μας για τα δάση και την προστασία τους. Ζούμε τόνισε σε έναν καταπράσινο τόπο, με πλούσιο φυσικό περιβάλλον. Είναι υποχρέωση όλων μας να το διαφυλάξουμε ώστε να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ανέπαφο και καθαρό. Τέλος ζήτησε οι μαθητές της κάθε τάξης να υιοθετήσουν από ένα δένδρο και να το περιποιούνται μέχρι να μεγαλώσει.
Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ελευθέριος Χατζηγεωργίου, η Αντιδήμαρχος Έργων κα Αικατερίνη Πέτρου καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάιος Κόραβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: