ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης (video)

Στο νοσοκομείο για ράμματα βρέθηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, που δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο του όταν προσπάθησε να του βάλει σταγόνες στο αυτί!
Θύμα του ίδιου του του κατοικίδιου έπεσε ο Νεκτάριος Σφυράκης, που έχει ένα πίτμπουλ 14 ετών, την Ήρα.

«Την έπιασα από το κεφάλι και δεν τα κατάφερα. Στην δεύτερη προσπάθεια που έκανα μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι θα με δαγκώσει και θα με αφήσει, οπότε δεν τραβήχτηκε», είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα του «Made In Star».
Αμέσως μετά την επίθεση, ο Νεκτάριος έβαλε μια καθαρή πετσέτα στη μύτη του και πήγε σε σπίτι συνεργάτη του προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν τέσσερα ράμματα.
«Δυσκολεύομαι να ανοίξω το στόμα μου και να φάω. Είμαι με το καλαμάκι», συνέχισε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως πλέον είναι συγκρατημένος απέναντι στο σκύλο του, που ίσως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω ηλικίας.
Αν και είναι ευγνώμων που γλίτωσε από χειρότερο τραυματισμό, ο Νεκτάριος ανησυχεί για την συναυλία που θα δώσει στο Αιγάλεω: «πρέπει να αποδώσω. Είμαι με παυσίπονα και αντιβιώσεις συνέχεια. Πρέπει να υποχωρήσει και το οίδημα, για να μην αισθάνομαι άσχημα πάνω στη σκηνή».

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: