ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Πρωτοφανή επεισόδια σε συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Ίλιον.. (video)

Eπεισοδιακά εξελίχθηκε συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Ίλιον.
Κάποιοι, από το κοινό που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τη συναυλία αλληλεγγύης, πέταξαν γιαούρτια και καρέκλες στον καλλιτέχνη την ώρα που τραγουδούσε τις μεγάλες του επιτυχίες.
Ο ίδιος δεν διέκοψε τη συναυλία λέγοντας «είστε καλοδεχούμενοι και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια και εσείς που δεν σας αρέσουν».


blog.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

α ρε ηλίθιε ελληνάρα τρόικα που σου χρειάζεται!!!,
εσύ κατέστρεψες την ελλάδα, εξαιτίας σου έχουμε την τρόικα εδώ σήμερα, μου πετάς και γιαούρτια βλάκα πρασινοφρουρε. Στα μούτρα σου πεταξετα μπας και ξυπνήσεις που εσυ ρήμαξες το δημόσιο, ανάγκασες τους έλληνες να γίνουν απατεώνες για να καταφέρουν να επιβιώσουν για να τους έχεις συνενοχους και του χεριού σου, που δημιούργησες στρατιές από καρτέλ και νεομεγιστανικες οικογένειες που δε χορταίνουν με τίποτα, που διέλυσες την αξιοκρατία για να βολέψεις τον κανακάρη σου και την κουμπαρα σου μπας και σου κάτσει, που αφίσες τα μονοπώλια να γιγαντωθούν σε ανεξελεγχτα τέρατα, που κορόιδεψες τον φουκαρά λαό με τα δικά σου ΜΜΕ για "δήθεν" χάσιμο τις εθνικής υπερηφάνειας εάν σταματούσαμε να δίνουμε 2ευρω ΚΑΘΕ μέρα, ο ΚΑΘΕ ελληνας ΜΟΝΟ!!! για την ολυμπιακή, διακριτικότατα τα "συμπονετικά" καρτέλ των ΜΜΕ απόφευγαν να αναφέρουν αυτή την μικρή λεπτομέρεια για το ότι μια μονο ολυμπιακή κόστιζε 2 ευρω x 365 μέρες το χρόνο ΚΑΘΕ χρόνο στον ΚΑΘΕ έλληνα, και η παπαρήγα του λαου να το βουλώνει μη και χάσει κανένα ψήφο, να το βουλώνει για τις ανισότητες ικα-δημοσιου, και την επικείμενη χρεκοπια λόγο καπήλευσης τις ελλάδος, γιατί να μη το βουλώνει άλλωστε? με την χρεοκοπία βγαίνει κερδισμένη και με "δήθεν" άλλοθι να πετάει γιαούρτια στους άλλους... ενώ έπρεπε να τα πέτεται στα μούτρα τις και στα μούτρα σας ελληνάρες θύματα βάρβαροι απολίτιστοι εγωιστές κοντόφθαλμοι ηλίθιοι που σας φταίνε πάντα οι άλλοι, που καίτε τις γερμανικές σημαίες (ανάθεμα κι΄άν ξέρετε για πιους λόγους ξαφνικά σας φταίει ο γερμανικός λαός εκ των οποιων 7% είναι έλληνες μετανάστες, που τους λυπάμαι ειλικρινά όπως λυπάμαι όλους τους έλληνες τις διασποράς που πρέπει να ζουν με τον εξευτελισμό των γιαουρτοπατέρων και σημαιοκανάριδων) και μετά κλαίτε για ελεημοσύνη η έστω υποστήριξη στον τουρισμό.
με κάνετε να ντρέπομαι που είμαι έλληνας, (πρώην φιλότιμος φιλόξενος φιλεύσπλαχνος... άνθρωπος....)
ξυπνα έλληνα ξυπνα γιατί ξέφυγες