ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Μαραντόνα σε καβγά για τη γυναίκα του (video)

Σε λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα φίλων της Αλ Σαμπάμπ ήρθε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα όπου η ομάδα του Αλ Γουάσλ γνώρισε την ήττα με 2-0. Όταν ο Σίελ σκόραρε για τους γηπεδούχους, ορισμένα άτομα της συνοδείας τον έβρισαν, με αποτέλεσμα οι φίλοι των γηπεδούχων να απαντήσουν και να βάλουν στο «στόχαστρο» τη γυναίκα του Μαραντόνα, Βερόνικα Οχέδα, και άλλες συντρόφους παικτών.

Ο Μαραντόνα εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε από τον πάγκο του και, αφού προστάτευσε τη γυναίκα του, τα έβαλε με τη μερίδα οπαδών. Οι αστυνομικές δυνάμεις φυγάδευσαν τις γυναίκες εκτός γηπέδου, ενώ δεν έλειψαν τα ατυχήματα, αφού η σύζυγος του Χουάν Μερσιέρ, παίκτη της Αλ Γουάσλ, γλίστρησε και έπεσε στις σκάλες.
Όπως δήλωσε ο Μαραντόνα: «Κάποιοι άνθρωποι είναι δειλοί. Επιτίθενται σε γυναίκες και δεν έχουν το θάρρος να τα βάλουν με άνδρες. Ανέβηκα στα επίσημα, γιατί έβριζαν τη γυναίκα μου. Δεν θα πρέπει να τα έχουν μαζί μου για αυτό, αλλά με αυτούς που έβριζαν τη γυναίκα μου. Είναι δειλοί κι όχι πραγματικοί φίλαθλοι».

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: