ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ - ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 0-5 (0-2)

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ: 25-04-2012
ΩΡΑ: 5.00 μμ
Μεγαλειώδης εμφάνιση για τη Σειρήνα που συνέτριψε εκτός έδρας την Αμυγδαλιά με 0-5 και απομένοντας μόνο η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ιστορική ομάδα του Σειρηνίου έσωσε την παρτίδα για φέτος.
΄Ηταν μια δύσκολη και επίμονη προσπάθεια τη φετινή χρονιά, αφού η Σειρήνα πέρασε από σαράντα κύματα και η ομάδα βρέθηκε προ της διάλυσης. Τελικά υπήρξε συστράτευση, με νέα διοίκηση και ποδοσφαιριστές που πολλοί απ’ αυτούς είχαν σταματήσει το ποδόσφαιρο, έδωσαν το είναι τους και η προσπάθεια επιβραβεύτηκε.
Στον αγώνα τώρα αυτή η Σειρήνα δεν έχανε με τίποτα. Με πάθος, καταπληκτική λειτουργία σε όλες τις γραμμές και με παίχτες που δεν υστέρησε κανείς, η Σειρήνα στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δήλωσε παρούσα και η νίκη αφιερώθηκε στον τερματοφύλακα Αχιλλέα Κόκκινο που στο 2ο λεπτό του ματς με τον Κτηνοτροφικό έσπασε την κνήμη.
Κι ενώ στο α΄τριαντάλεπτο η Σειρήνα έχασε σημαντικές ευκαιρίες, στο 32΄με τέρμα του Νικολαϊδη με πέναλτι άνοιξε το σκορ και οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό προβάδισμα αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Καραμήτρος. Από κει και πέρα η υπεροχή ήταν συντριπτική και η Σειρήνα σε ρυθμό ρελαντί
σημείωσε άλλα 4 γκολ, ολοκληρώνοντας το θρίαμβο.
Στο 38΄ κόρνερ εκτέλεσε ο Μ. Ασλανίδης και ο Αντωνιάδης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2.
Στο 50΄ με τον ίδιο πανομοιότυπο τρόπο αυτή τη φορά ο Χρ. Φαρμάκης τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εκπληκτική κεφαλιά.
Στο 65΄χάθηκε η μπάλα σε εναλλαγή Αντωνιάδη – Μ. Ασλανίδη και ο τελευταίος εκτέλεσε το Ρεβύθη γράφοντας το 0-4.
Στο 72΄ο Χάρης Ασλανίδης με το ομορφότερο γκολ του αγώνα ολοκλήρωσε το θρίαμβο για τη Σειρήνα, αφού με κεραυνό από τα 25 μ. σημείωσε το 0-5.
΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Πάνου, Γκόλια και Στεφούλη (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιάς: Ρεβύθης, Ζεμπίλης, Σιόλας, Η. Καραλιόλιος, Ντινόπαππας, Ντάνας (30΄Γ. Καραλιόλιος), Καραμήτρος, Σαρτικίδης, Σαμαράς, Καρτσιούνης, Τσιρώνας
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Ευθ. Σιούμπουρας, Ν. Μπαλντούμης, Ν. Φαλτάκας, Αυγ. Κούσκορας (70΄Χ. Ασλανίδης), Δ. Γιώτας, Χ. Φαρμάκης, Μ. Ασλανίδης, Ν. Τσαγιανίδης, Ηρ. Νικολαϊδης (70΄ Δ. Καρεπίδης), Γ. Αντωνιάδης, Σ. Γρίδας (Χρ. Νικολάου)
Πλούσιο φωτορεπορτάζ


Δεν υπάρχουν σχόλια: