ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 1-0

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
22η αγωνιστική

Κυριακή 8 Απριλίου 2012, 17.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μεγαλειώδης νίκη των Αεράτων επί της Κοζάνης στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής. Μια νίκη που σημειώθηκε περισσότερο εύκολα για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου, που με σοβαρότητα, αλληλοκάλυψη, ομοιογένεια στις γραμμές επικράτησε πλήρως της Κοζάνης και μπορούσαν τα Αεράτα να διευρύνουν και άλλο το σκορ. Από την άλλη μεριά η Κοζάνη απογοήτευσε, με ελάχιστες ευκαιρίες στα καρέ του Βίδρα, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην πίεση των Αεράτων και στα επόμενα παιχνίδια πρέπει ουσιαστικά να μην χάσουν ματς, ώστε να έχουν ελπίδες για την άνοδο.
Πιο δυνατά μπήκαν τα Αεράτα και στο 12ο λεπτό του αγώνα με ιδανικό πλασέ ο Θ. Λάλλος που βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από έξοχη ασίστ του Σ. Μπαλοδήμου, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα τα Αεράτα έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Χαματάι συνδυάστηκε με τον Καραγιάννη που από κοντά σημάδεψε το δοκάρι του Γκαραβέλη.
Η μοναδική ευκαιρία της Κοζάνης ήρθε στο 29΄με τον Καραμπατζάκη, που μετά από κόρνερ έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής για να απομακρύνει σωτήρια ο Χαματάι.
Στο β΄μέρος η κατοχή πέρασε στην Κοζάνη με τους παίχτες της όμως να έχουν ανούσια υπεροχή, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Βίδρα. Από την άλλη μεριά με έξυπνη τακτική, φαρμακερές ήταν οι αντεπιθέσεις των Αεράτων που έχασαν δυο τεράστιες ευκαιρίες στο δίλεπτο 60΄-62΄, όταν ασίστ του Ιωαννίδη έβγαλε μόνο το Θ. Δημόπουλο που αστόχησε από κοντά και στη συνέχεια καταπληκτική προσπάθεια του Χαματάι πάρε βάλε στον Καραγιάννη που από τα 2 μέτρα δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και μπλόκαρε ο Γκαραβέλης το πλασέ του.
Στο 72΄σέντρα του Τραυλού από αριστερά, κεφαλιά του Δαραμάρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βίδρα, ενώ στο 81΄ο Νασιόπουλος μόνος μετά από κόρνερ του Σ. Μπαλοδήμου αστόχησε από κοντά.
Σημειώνουμε ότι στο 55΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν ανύπαρκτο πέναλτι σε πέσιμο του Τακίδη.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Λάλλος Θ., Λάλλος Π., Νασιόπουλος, Στεργιόπουλος, Δημητριάδης, Καραγιάννης (82' Ντινόπουλος), Μπαλοδήμος (90' Χαστάς), Δημόπουλος (86' Κατσαντώνης), Χαματάι, Ιωαννίδης
Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τακίδης (70' Δαραμάρας), Συμεωνίδης, Μυροφορίδης (46' Παπαδόπουλος), Καραμπατζάκης, Σικαλόπουλος, Κουλουκίδης, Ποζίδης (75' Λαγός), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Τραυλός.
Χρήστος Μπαζάκας
http://fotisbazakas.blogspot.com
Σχόλια - Πλούσιο φωτορεπορτάζ
Ø Τελείωσε και τυπικά η χρονιά για τα Γρεβενά Αεράτα, αφού με τη μεγάλη και εύκολη νίκη επί της Κοζάνης, κερδήθηκε περισσότερο άνετα η παραμονή στην κατηγορία.
Ø Ευτυχώς που χάθηκαν κάποιοι εύκολοι βαθμοί και δεν ονειρεύονται κάποιοι για μεγαλύτερα και «βιαστικά» βήματα.
Ø Ο στόχος ήταν η αυτοεκτίμηση των ποδοσφαιριστών και η παραμονή στην κατηγορία.
Ø Μεθοδικά προχωράμε, τόνισε ο Αρχηγός, παιχνίδι – παιχνίδι.
Ø Μόνο το γεγονός ότι η ομάδα, πέρα από τα άλλα αποτελέσματα, απώλεσε 7 βαθμούς από χαμένα πέναλτι, βάλτε πρόσθεση και βγάλτε συμπεράσματα.
Ø Κέδρος σημαντικό η φετινή χρονιά και πλήρης δικαίωση του Μπαλοδήμου που μιλάει χρόνια τώρα για την αξιοσύνη των Γρεβενιωτών ποδοσφαιριστών.
Ø Τονώθηκε η αυτοπεποίθηση τους από τις συχνές δευτεριάτικες αναλύσεις.
Ø Το γεγονός ότι η ομάδα δεν ασχολείται καθόλου για δευτερεύουσα θέματα, όπως π.χ. η απώλεια βαθμών από ετερογενείς αιτίες στον κάμπο, «παίζει» σε άλλο επίπεδο.
Ø Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα κέρδισε δυο φορές την Κοζάνη, η μοναδική στην κατηγορία.
Ø Ούτε είναι τυχαίο, ότι μερικές φορές χάνεται η μπάλα και οι αυτοματισμοί δείχνουν γνωστή χερσόνησο της Ευρώπης.
Ø ΄Ηδη αρχίζει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά και στα επόμενα παιχνίδια θα διασώσουμε με την απόδοσή μας την αξιοπρέπεια των Γρεβενά Αεράτα.
Ø Παράλληλα η διοίκηση των Αεράτων ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους των Γρεβενών που σιγά σιγά συμπορεύεται μαζί μας και εύχεται σε όλους τους Γρεβενιώτες «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ».


























































Y.Γ. Φτιάξε ένα σκέπαστρο επιτέλους!!! 2 μήνες τον έφαγε το αγιάζι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: