ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 1-2 φωτορεπορτάζ

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
22η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ: 07-04-2012
ΩΡΑ: 5.00 μμ
Εκπληκτικός αγώνας στο Σειρήνι με τη Σειρήνανα αγωνίζεται για την παραμονή της και τονΑλιάκμονα να ευνοείται από τη γκέλα του Κτηνοτροφικού και να απέχει μόλις 2 βαθμούςαπό την κορυφή.Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου να τα έχει όλα. Πιο καλή η Κιβωτός στο α΄ημίχρονο με το φονικό δίδυμο Στεργιόπουλου – Αραβόπουλου να δημιουργεί πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους, ΄Ετσι στο27΄ο Στεργιόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του και κέρδισε το πέναλτι από τονΑυγ. Κούσκουρα που μετέτρεψε σε τέρμα οΑραβόπουλος.
Τρία λεπτά αργότερα ολέθριο λάθος των αμυντικών της Σειρήνας εκμεταλλεύτηκε οΑραβόπουλος που με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2.
Η Σειρήνα βελτίωσε την απόδοσή της και στο38΄ακυρώθηκε γκολ σε καρφωτή κεφαλιά τουΝικολαϊδη, αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊτ από τον α΄βοηθό κ. Ρίγκο μέσα σε εντονότατες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο β΄μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε εντελώς με μια εντυπωσιακή Σειρήνα να δημιουργεί κλασσικές ευκαιρίες και να δικαιούται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Η Κιβωτόςεπαναπαυμένη στο σίγουρο τρίποντο δημιούργησε δυο ευκαιρίες με συρτό σουτ τουΣτεργιόπουλου να αποκρούει ο Κόκκινος και κεφαλιά του Σταμπολίδη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Αντίθετα η Σειρήνα για πρώτη φορά ίσως φέτος δημιούργησε πάνω από 7 ευκαιρίες, με τουςΚαρυπίδη, Νικολαϊδη, Αντωνιάδη και Χρ. Φαρμάκη. Κι ενώ ο MVP του αγώνα Ηρακλής Νικολαϊδης μείωσε στο 72΄με κεφαλιά το σφυροκόπημα συνεχίστηκε με αποκορύφωμα ηΣειρήνα να χάσει τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν καθαρή ανατροπή τουΝικολαϊδη σωστά η κα Λαζόγκα υπέδειξε το πέναλτι στο 86΄και ο Αποστολίδης με εκπληκτική προσπάθεια να αποκρούσει τη δυνατή εκτέλεση του Ασλανίδη.
Πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: