ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μέθυσαν και εγκατέλειψαν 13χρονο κορίτσι στα Τρίκαλα!!

Έρμαιο στα χέρια δυο ενήλικων ανδρών, ενός Έλληνα και ενός Πολωνού, βρέθηκε ένα ανυπεράσπιστο κορίτσι μόλις 13 χρόνων στα Τρίκαλα. Οι δράστες πότισαν το ανήλικο θύμα τους με αλκοόλ και το εγκατέλειψαν αβοήθητο με χαμένες τις αισθήσεις του!

Οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία κοντά σε μια υπό κατασκευή αερογέφυρα της περιοχής, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν την ανήλικη κοπέλα πεσμένη στο έδαφος σε κατάσταση λιποθυμίας από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ! Αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
Μόλις η μικρή συνήλθε, αποκάλυψε ότι ένας Έλληνας και ένας Πολωνός της έδιναν να πίνει το ένα ποτήρι μετά το άλλο σε ένα μπαρ κοντά στον σταθμό του ΟΣΕ και, στη συνέχεια, την μετέφεραν εκεί όπου βρέθηκε. Η έρευνα της Αστυνομίας οδήγησε στα ίχνη των δραστών που συνελήφθησαν και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα, ενώ ζητήθηκε να υποβληθεί η 13χρονη σε ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά όσο ήταν αδύναμη να αντιδράσει!
ierosagon

Δεν υπάρχουν σχόλια: